מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לד"ר היקר:
רבקה03/10/2010תודה רבה לך על התשובה אני מאוד מודה לך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומיםרבקה29/09/2010
היי יש לי שאלה די דחופה והיא:מה הסיכוי שזוג תאומים נשוי יביא בעתיד תינוקות תאומים? כלומר מה הסטיסטיקה אומרת?
בתקווה לקבל תשובה בהקדם האפשרי!!!
עד אז חג שמח ומועדים לשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומים
פרופ' אנטוני לודר02/10/2010תאומים זהים כנראה אינם בסיכון יתר להביא תאומים. תאומים לא זהים כנראה כן בסיכון יתר אם התאומה הינה נקבה. הסיכון הבסיס הוא כ- 1:89 לידות חי. אבל המספרים של סיכונים ספציפים אינם ידועים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים2
רבקה03/10/2010בוקר טוב! תודה על התשובה למען האמת לא כל כך הבנתי מה רשמת אשמח אם תרשום לי את התשובה יותר בפשטות כלומר אם יש סיכוי ללדת תאומים או לא?
(דר"כ ששנינו תאומים לא זהים כלומר בעלי או תאום לתאומה,ואני תאומה לאחותי)
עד אז שיהיה בוקר נפלא ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים
פרופ' אנטוני לודר03/10/2010מצטער אם לא היה ברור.
הסיכוי לילד תאומים מוגבר כאשר יש סיפור משפחתי של תאומים (לא זהים) בצד האם בעיקר. הסיכוי באוכלוסיה כללית הינה כ- 1:87 לידות חי. גודל הסיכוי המוגבר לא ידוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)