תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר היקר:

רבקה
    03/10/2010

תודה רבה לך על התשובה אני מאוד מודה לך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים
    רבקה
    29/09/2010

היי יש לי שאלה די דחופה והיא:מה הסיכוי שזוג תאומים נשוי יביא בעתיד תינוקות תאומים? כלומר מה הסטיסטיקה אומרת?
    בתקווה לקבל תשובה בהקדם האפשרי!!!
    עד אז חג שמח ומועדים לשמחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• תאומים

פרופ' אנטוני לודר
    02/10/2010

תאומים זהים כנראה אינם בסיכון יתר להביא תאומים. תאומים לא זהים כנראה כן בסיכון יתר אם התאומה הינה נקבה. הסיכון הבסיס הוא כ- 1:89 לידות חי. אבל המספרים של סיכונים ספציפים אינם ידועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים2

רבקה
    03/10/2010

בוקר טוב! תודה על התשובה למען האמת לא כל כך הבנתי מה רשמת אשמח אם תרשום לי את התשובה יותר בפשטות כלומר אם יש סיכוי ללדת תאומים או לא?
    (דר"כ ששנינו תאומים לא זהים כלומר בעלי או תאום לתאומה,ואני תאומה לאחותי)
    עד אז שיהיה בוקר נפלא ושבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים

פרופ' אנטוני לודר
    03/10/2010

מצטער אם לא היה ברור.
    הסיכוי לילד תאומים מוגבר כאשר יש סיפור משפחתי של תאומים (לא זהים) בצד האם בעיקר. הסיכוי באוכלוסיה כללית הינה כ- 1:87 לידות חי. גודל הסיכוי המוגבר לא ידוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו