אשמח לדעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעתכם
    ניר
    26/10/2010

בעלי ואני נשאי קאנוון.אני בת 26 והוא בן 28. אנחנו מתלבטים עם להרות טבעי או ללכת על Pgd מיד. כמובן שאם טבעי אז נעשה סיסי שיליה. מה ההמלצה שלכם? 3 יועצים גנטיים אמרו קודם כל לנסות טבעי ובעלי מסכים איתם...מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לדעתכם

הוספת תגובה

• אשמח לדעתכם - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    26/10/2010

אין תשובה אבסולוטית. הנטייה של משפחות רבות היא להרות באופן טבעי בהריון הראשון. אם מתעורר צורך בהפלה בהריון הראשון, חלק משמעותי בוחר בהריון השני לבצע PGD. היות ולא הייתי מימי בהריון ולא עברתי מימי הפלה - קשה לי להחליט במקומך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלתי

ניר
    26/10/2010

תודה לך, האם באמת ייתכן כי ההריון יהיה תקין? וכן האם הפלה מסוכנת ויכולה לפגוע בסיכויי להרות בשנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלתי - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    26/10/2010

הסיכוי שההריון יהיה תקין הוא 75%. הסיכונים בהפלה מינימליים - אם כי לא אפס מוחלט. בחירה ב-PGD כבר בהריון הראשון הינה בחירה לגיטימית גם כן. כל החלטה שתקבלו הינה סבירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ניר
    26/10/2010

נראה לי שננסה טבעי ונתפלל שיילך...75% זה לא מעט ,זה מה שהרופאים אומרים וגם בעלי שלא מוכן בשום אופן להעמיס עליי הורמונים עוד לפני שניסינו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו