מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרד משאלה מהותית בתחום הגנטיקה!!!נאור שמיר29/10/2010
אני בסוף שנות ה 30 לחיי וניצב מול מספר בעיות המוגדרות יותר כאובססיות המונעים ממני להתקדם במסלול החיים.
אני לא מעוניין לקבל הסבר על כדורים או הפנייה למטפלים.
שאלתי היא האם אוכל לדעת ע"י מחקר גנטי את הסיבות שהביאו אותי או עשו אותי למה שאני היום?
האם האישיות שלנו נקבעת ע"י גנים או ע"י תנאי גידול, משפחה וסביבה?
לאחרונה הייתי בטיפול אצל מטפלת ידועה שקבעה חד משמעית שהבעיה שלי היא גנטית וטיפול פסיכותרפיסטי אינו מתאים לכל אחד, יותר מיזה זה בזבוז זמן וכסף.
היא גם הוסיפה שבמידה ובשנה הראשונה להיוולדנו לקינו בדלקת אוזניים אז יש השפעה עך גידול תאי המוח (האמת זה נשמע הגיוני כי האוזניים קרובות למוח) על כן היא טענה שהחיים שלי אינם שגיאה ועליי לקבלם כמו שהם כי הבעיה שלי היא גנטית.
אנא התייחסותכם.
המון תודה
נאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרד משאלה מהותית בתחום הגנטיקה!!! - תגובה
פרופ' אנטוני לודר30/10/2010אישיות, אנטלגינסיה, תפקוד מוחי, נטיה לבעיות נפשיות, הסתגלות חברתית, ועוד הרבה היבטים של התנהגות בן אדם הינם מבוססים על גורמים תורשתיים, חנוך, סביבה, חשיפות, ניסיון, מזל (גורמים אקראים), ועוד גורמים שלא ידועיים. הערכה של אדם דורשת התייחסות לכל אלה. גנטיקה הינה חלק מין הפאזל. כל מקרה לגופו. על פי רוב בדיקות גנטיות קליניות מתייחסות למחלות מוגדרות ומאובחנות. אם קיימת מחלה ספציפית, ניתן לדעת אם או אין בדיקה גנטית רלוונתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מחקר גנטי לאישיות בן אדם
נאור30/10/2010כלומר האם אני יכול לקבל תשובה מבדיקה גנטית אילו פגמים יש באישיות שלי מבחינה גנטית נטו?? אם כן אשמח אם תפנה אותי למרפאה גנטית במרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מחקר גנטי לאישיות בן אדם - תגובה
פרופ' אנטוני לודר31/10/2010לא, כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק ברור. לרוב אין בדיקה גנטית לדבר שאתה מחפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)