בירור מהעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור מהעבר
    רון
    02/11/2010

שלום,
    אני בן 18 וכשהייתי תינוק כחלק מהבדיקות השיגרתיות אמרו להורים שלי שיש לי מחלה שאיני יודע מה היא אך היא דומה בתיאורה לפיגור. אמא שלי אומרת שהרופא ערך בדיקה לזיהוי המחלה בה הוא הפך אותי וראה אם הלשון משתלשלת החוצה או לא (ארוכה מהרגיל). בכל מקרה היא לא השתלשלה החוצה והורי הלכו למומחית בתחום שערכה לי בדיקה בה היא לקחה לי דם מהצוואר. היא אמרה לנו כי חסר לי אנזים שאינו חשוב אך בגלל החוסר באינזים- הבדיקות לאותו "פיגור" יצאו חיוביות ושאין מה לדאוג.
    עוד אוסיף על המחלה כי נאמר להוריי כי חייב בשבוע הראשון או חודש ראשון להתפתחות הילד כדורים שיעזרו בעתיד לפיגור להיות מופחת.

לאחר שנתתי את כל הפרטים הייתי מעוניין לדעת האם תוכלו להגיד לי מה הייתה אותה מחלה שכביכול הייתה לי ומה הוא אותו אינזים לא חשוב שחסר לי ולמה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור מהעבר

הוספת תגובה

• בירור מהעבר - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    02/11/2010

כמובן הפרטים ששלחת אינן ספציפיות ואין בהם בכדי להוביל לקראת כיוון אבחנתי בכל תחושת בטחון. יחד עם זאת, וכאן אני מנחש באופן פראי, לא ניתן לשלול את האפשרות שמדובר בתת-תריסיות. היתי חוזר לרופאיך ולתיק הרפואי שלך ולברר הלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו