נשאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשאות
    ניר
    26/11/2010

הי, בעלי ואני נשאי דיסאוטונמיה, עשינו את הבדיקות לפני הריון. אחרי התוצאות היינו בייעוץ גנטי אצל 3 מומחים-אחד דרך הקופה ושני יועצים פרטיים. שלושתם המליצו לנו לנסות טבעי-יש 75% שהכל יהיה טוב אבל אני לא מצליחה להרגע ומפחדת שבגלל הלחץ אני לא אכנס להריון... מה האפשרויות? כולם סביבי מנסים להרגיע ואני חוששת שההריון לא יהיה תקין ואז אפיל ומצד שני טיפולי Pgd גם לא קלים ושמעתי על כאלו שההריונות לא הצליחו-מסיבות אחרות אחרי pgd...ניסינו טבעי חודש שעבר ואז כשקיבלתי מחזור הסתבר שהביוץ היה אחרי 48 שעות מהיחסים האחרונים.....וזה שלא נקלטתי ממש הלחיץ אותי עוד יותר. יש לי מחזור סדיר (כל 28 יום), אני בת 27 ובעלי 30.אני נואשת לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשאות

הוספת תגובה

• נשאות - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    27/11/2010

נדמה לי שקיבלת כבר הרבה מאד עזרה (יותר מדי?) את מבינה כנראה את הדברים היטב. מבחינה גנטית הדברים ברורים, אבל הבעיה שלך כנראה הינה בעיה של דחק בעיה פסיכולוגית, ולכן אני ממליץ לחפש עזרה בכיוון הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו