מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- pgdניר30/11/2010
האם לבניית מערכת של pgd זקוקים לדגימות דם של בני המשפ? אנחנו נשאי גושה ורוצים לעשות pgd אבל אני ממש לא מעוניינת שהורינו יידעו. האם אפשרי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pgd - תגובה
פרופ' אוהד בירק01/12/2010עדיף קיום דגימות של הוריכם - כדי שניתן יהיה לזהות בודאות איזה עותק משני העותקים של הגן אצל כל אחד מכם הינו זה שנושא את המחלה. אפשר אבל גם בלי זה - על ידי בדיקת המוטציה עצמה (או דגימות של אחים ואחיות שלכם) - אם כי יייתכן שתהיינה הסתיגויות מכך היכן שתבצעו את הבדיקה. הפתרון הטוב הוא להתייעץ במקום בו אתם מתכננים לעשות את ה-PGD. אגב, לא ברור לי מה הבעייה בכך שההורים ידעו שאתם נשאים של גושה. מעבר לכך שרצוי שבני משפחה שלכם - ובעיקר אחים ואחיות שלכם, ידעו וייבדקו גם כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בירק
ניר02/12/2010האחים שלנו יודעים, העניין הוא שאני לא מעוניינת שההורים ידעו שאנחנו בטיפול כי הם לא תומכים בזה והם משגעים אותנו...אני ממש ממש חוששת מזה. האם אתה יודע אם באיכילוב או בתהש אפשרי? או שפשוט ננסה טבעי וזהו..ניסינו חודשיים ללא הצלחה ואני מאוד חוששת שלא נצליח אז אני רוצה שייבנו כבר מערכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בירק - תגובה
פרופ' אוהד בירק03/12/2010אפשרי בשני המקומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)