חסר אלפא 1 אנטיטריפסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסר אלפא 1 אנטיטריפסין
    מיה
    25/12/2010

שלום רב,
    התגלתה אצלי נשאות למחלת חסר אלפא 1 אנטיטריפסין, מאחר ואני חצי אשכנזיה חצי מזרחית, רציתי לדעת אם מחלה זו היא של אשכנזים בלבד או של ספרדים בלבד או של שניהם. והאם מחלה זו שכיחה? אודה על תשובה מהירה מאחר ועניין שזה חשוב לי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסר אלפא 1 אנטיטריפסין

הוספת תגובה

• חסר אלפא 1 אנטיטריפסין - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    25/12/2010

מחלה נדירה. אין קשר ידוע של מחלה זו לקבוצה אדתית זו או אחרת ביהודים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת זרע

מיה
    27/12/2010

בחודש זה אני אמורה לבצע הזרעה מזרע של תורם, והבדיקות שעושים לתורם הן בדיקות בסיסיות. האם כדאי לי להמשיך בתהליך כאשר אנני יודעת מהו הרקע הגנטי פרט לעובדה שהוא חצי מרוקאי וחצי טורקי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת זרע - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    27/12/2010

תפני בהקדם למרפאה באזור מגורייך בוה עושים בדיקות סקר גנטי להריון (תבררי בסניף שלך בקופ"ח) - מסרי את המוצא העדתי שלך ושל התורם ויעשו לך בדיקות דם בהתאם. מעבר לכך, עלייך לבקש לדעת האם ידוע על מחלות גנטיות אצל התורם או במשפחתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תורם זרע

מיה
    27/12/2010

כבר ביצעתי בדיקות גנטיות בסורוקה, אצלך במכון הגנטי ודרככם גיליתי את הנשאות. לגבי התורם אין לי יותר מדיי פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו