מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסר אלפא 1 אנטיטריפסיןמיה25/12/2010
שלום רב,
התגלתה אצלי נשאות למחלת חסר אלפא 1 אנטיטריפסין, מאחר ואני חצי אשכנזיה חצי מזרחית, רציתי לדעת אם מחלה זו היא של אשכנזים בלבד או של ספרדים בלבד או של שניהם. והאם מחלה זו שכיחה? אודה על תשובה מהירה מאחר ועניין שזה חשוב לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר אלפא 1 אנטיטריפסין - תגובה
פרופ' אנטוני לודר25/12/2010מחלה נדירה. אין קשר ידוע של מחלה זו לקבוצה אדתית זו או אחרת ביהודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת זרע
מיה27/12/2010בחודש זה אני אמורה לבצע הזרעה מזרע של תורם, והבדיקות שעושים לתורם הן בדיקות בסיסיות. האם כדאי לי להמשיך בתהליך כאשר אנני יודעת מהו הרקע הגנטי פרט לעובדה שהוא חצי מרוקאי וחצי טורקי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת זרע - תגובה
פרופ' אוהד בירק27/12/2010תפני בהקדם למרפאה באזור מגורייך בוה עושים בדיקות סקר גנטי להריון (תבררי בסניף שלך בקופ"ח) - מסרי את המוצא העדתי שלך ושל התורם ויעשו לך בדיקות דם בהתאם. מעבר לכך, עלייך לבקש לדעת האם ידוע על מחלות גנטיות אצל התורם או במשפחתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תורם זרע
מיה27/12/2010כבר ביצעתי בדיקות גנטיות בסורוקה, אצלך במכון הגנטי ודרככם גיליתי את הנשאות. לגבי התורם אין לי יותר מדיי פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)