גנטיקה לשני בני זוג עם הפרעה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גנטיקה לשני בני זוג עם הפרעה נפשית
    משה
    11/01/2011

שלום רב
    אני בחור בן 27 שאובחנתי כסובל מהפרעת אישיות גבולית אך מה שבעיקר מאפיין אותי זה חרדות רבות אני נוטל כדורים ומתפקד רגיל כאחד האדם חוץ מהחרדות
    הכרתי בחורה מדהימה בת גילי שהיה לה התקף מאניה דיפרסיה לפני כשבע שנים התקף של חודשים בודדים והיא יצאה מזה והיא גם נוטלת תרופות ומתפקדת כרגיל ב"ה
    אנחנו מתקשרים מצוין יש ביננו הבנה ותמיכה מקסימלית דווקה בגלל מה שעברנו בחיים.
    שאלתי היא מה הסיכויים שמחלה נפשית כלשהיא תופיע אצל ילדינו?
    והיה חשוב לי להדגיש שאנחנו היום במצב מצויין עובדים ומתפקדים רגיל כבר כמה שנים
    ועוד שאלה האם נהוג להשתדך בעיה נפשית עם בעיה נפשית אחרת כי אחרת מי תיקח אותי?
    בתודה מראש,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גנטיקה לשני בני זוג עם הפרעה נפשית - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    13/01/2011

כעקרון בעיות נפשיות אינן קשורות לגנים בודדים להוציא פסיכוזה בי-פולארית (מניה-דפרסיה), אשר נוטה לעבור מדור לדור בצורה של תורשה אוטוזומלית דומיננטית.
    במקרה שלך אתם זקוקים ליעוץ יסודי פסיכיאטרי ולאחר מכן יעוץ פרטני גנטי במכון גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו