מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת טאי זקסמיכל13/01/2011
ד"ר שלום רב,בעקבות המלצתך צלצלתי למעבדה בו ביצעו את הבדיקה שלי (בי"ח שיבא) ושם נאמר לי כל תוצאה שהיא מעל 60% של האנזים הקסמינדאש A משמעותה כי אינך נושא את הגן הגורם למחלת הטאי זקס.וכן התוצאה שקיבלתי 67% של האנזים משמעותה כי אינני נושא הגורם למחלה.האם לפי דעתך ניתן להסתמך על תשובתם למרות שקראתי באתרים השונים כי 67% היא תוצאה גבולית וחלק אף אומרים כי היא תוצאה חיובית?2.האם לפי דעתך ולפי התוצאות שקיבלתי יש לבצע בדיקה יותר מעמיקה (בדיקת DNA) או לחילופין לעשות בדיקת טאי זקס גם לאישתי-שנמצאת כבר בהריון (שבוע 6) או להסתמך על תוצאותיה של הבדיקה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת טאי זקס - תגובה
פרופ' אנטוני לודר13/01/2011טווח יחוס משתנה בין מעבדות. אין סיבה לפקפק בהסבר שקיבלת. יחד עם זאת, בדיקת DNA ל TS הינה בסל (חינם) לכן אין מניע לבצע גם בדיקת DNA, כאשר אתה עדיין בספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
מיכל13/01/2011שלום ד"ר,
איני יכול לדעת אם להטיל ספק בתשובה שקבלתי או לא מכוון ואינני יודע את הטוחחים התקינים(מלבד מה שאני ניזון מהאינטרנט),האם לפי דעתך למרות שהוסבר לי כי התוצאה תקינה 67%
הנני צריך לעשות עוד בדיקות נוספות או לחילופין להגיד לאישתי שתעשה גם בדיקה לטיי זקס?
2.האם יכול להיות מצב שבו במעבדה אחת 60% יהיה תקין ואחרת לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - תגובה
פרופ' אנטוני לודר21/01/2011במקרה של ספק, היתי מציע לערוך בדיקת DNA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה
מיכל20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)