שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב!
    ר
    27/01/2011

שלום!
    אני בת 29, בריאה, לפני כשבועיים עברתי הפסקת הריון יזומה בשבוע 23 מכיוון שהתגלתה בעיה בבדיקת US. לעוברית נמצאה מיקרוטיה (אפרכסת אוזן ימין לא התפתחה). הממצא נראה גם לאחר הלידה. כרגע אנו מחכים לתוצאות הנתיחה. בנוסף לזה יש לי בן 4 שאובחן ב PDD. שנינו אשכנזים ועברנו את כל בדיקות הסקר (כ 15 בדיקות) והכל היה תקין.
    השאלה שלי היא - מה היה יכול להיות הגורם לממצא בהריון שהופסק? האם יש לנו מה לבדוק לפני תכנון הריון נוסף? מה הסיכויים שמיקרוטיה תחזור על עצמה?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב!

הוספת תגובה

• שלום רב! - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    27/01/2011

יש לקבל את תשובות הנתיחה ויתכן תשובה לשאלתך תתקבל. אם הנתיחה תקינה (כולל בדיקה גנטית) ואין סימני תסמונת, אזי מדובר במום בודד. מום כזה עלול להתפתח בחלק מין ההיריונות, לרוב בלי שהסיבה ידועה. מומים בודדים (או מום בודד אחר) עלולים לחזור בהיריונות נוספים. עליך לבקש יעוץ פרטני לאחר קבלת התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו