מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת טיי זקסשרון01/02/2011
שלום רב,
אני בשבוע ה- 23 להריוני, בטרם ניכנסתי להריון ביצעתי בדיקות גנטיות.
עפ"י הפלט של תוכנת הגנומטר לא התבקשתי לבצע את בדיקת הטיי זקס (אני ממוצא אשכנזי ובעלי ממוצא עיראקי), משיחה עם קרובת משפחה, שסיפרנו לה שלא ביצענו את הבדיקה היא הצליחה להלחיץ במיוחד את בעלי, שהבדיקה הזאת מומלצת לכולם .
כעת בעלי מבקש כעת לבצע את הבדיקה.
מבירור שערכתי לא ניתן לעשות אותה אם לא קיבלנו הפנייה לכך .
רציתי לשאול האם אנחנו יכולים להיות רגועים או שיש מקומות פרטיים שכן ניתן לבצע את הבדיקה בתשלום.
אשמח לקבל תשובה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת טיי זקס - תגובה
פרופ' אנטוני לודר01/02/2011בדיקה גנטית לטיי סקס הינה בסל הבריאות ומתבצעת ללא תשלום במכונים גנטיים ללא תורך בהפניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת טייזקס
שרון02/02/2011לא ברור לי, אם יש צורך שנעשה את הבדיקה?
אני שוב אציין שאני בשבוע ה- 23 , אני ממוצא אשכנזי ובעלי ממוצא עיראקי
והבדיקה לא ייצאה לנו בגנומטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקתץ טייז קס
שרון02/02/2011הבדיקה אומנם נימצאת בסל הבריאות, אךהיא ניתנת אך ורק למי שנדרש לעשות אותה עפ"י תוצאות הגנומטר.
אני אתמול דיברתי גם עם "מכבי"- קופת החולים שלי , גם עם המחלקה הגנטית בבלינסון וגם עם "קיירמד" ברמת השרון , אף אחד לא מוכן לעשות את הבדיקה. אם היא לא יצא בגנומטר.
קצת סותר את מה שאתה אומר., לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקתץ טייז קס - תגובה
פרופ' אנטוני לודר02/02/2011את מחדשת לי. הבדיקה נמצאת בסל הבריאות ולא ידוע לי שקיים נהל של משרד הבריאות אשר מתנה את השתתפות המדינה בעלות ביצוע הבדיקה בתוצאת גנומטר. אזי גנומטר היא בסה"כ תוכנת מחשב פרטית אשר מוסדות בריאות משתמשים בו על פי רישיון.
השאלה "צריך לעשות" אינה רלוונתית. אני נוקט בעמדה שבמציאות היום בישראל, אין תמיד לדעת אם גנים של אשכנזים או לא אשכנזים מצאו את דרכם למשפחה זו או אחרת בדורות הקודמים, לכן עדיף להתייחס "בחומרה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)