מוקד אקוגני בלב ימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקד אקוגני בלב ימני
    אירה
    06/02/2011

שלום!אני בת 29 הריון שני(בבית בת בריאה).בסקירה ראשונה התגלה מוקד אקוגני בחדר ימין של הלב.חלבון עוברי 1:9999
    שקיפות עורפית 1:6032
    היום אני בשבוע 23 והופנתי לדיקור מי שפיר.החלטתי לא לעשות את דיקור.האם אני יכולה להיות רגועה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוקד אקוגני בלב ימני

הוספת תגובה

• מוקד אקוגני בלב ימני - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    07/02/2011

לא ברור לי מדוע הופנית לדיקור. מוקד אקוגני הינו ממצא נפוץ ובמרבית המקרים הינו זמני ונעלם בהמשך. אם אין עוד ניתונים מהבדיקות האחרות שמציעים סיכון גבוה לבעיה כרומוזומלית, אזי הממצא כדבר בודד נחשב כממצא שפיר ללא משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקד אקוגני בלב ימני - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    07/02/2011

לא ברור לי מדוע הופנית לדיקור. מוקד אקוגני הינו ממצא נפוץ ובמרבית המקרים הינו זמני ונעלם בהמשך. אם אין עוד ניתונים מהבדיקות האחרות שמציעים סיכון גבוה לבעיה כרומוזומלית, אזי הממצא כדבר בודד נחשב כממצא שפיר ללא משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו