נשאות לקונקסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשאות לקונקסין
    מודאגת
    23/02/2011

שלום רב

אני בשבוע 17 להריון ונמסר לי בימים אלה שאני נשאית של קונקסין. בעלי ביצע בדיקת דם אולם נאמר לנו כי יקחו מספר שבועות עד לקבלת התשובה.אני שומעת בשתי האוזניים. בעלי שומע היטב אולם רק באוזן אחת, כנראה ממחלת ילדות. יש לנו שלושה ילדים שומעים ולא ידועים כל מקרי חרשות במשפחות המורחבות.
    אודה לתשובתכם מה ההסתברות לקיום הליקוי בעובר, לזוג כמונו? כמו כן במידה ומבוצעת בדיקת הנושא במי שפיר האם ניתן לדעת את רמת הליקוי, אם קיים. בהרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשאות לקונקסין

הוספת תגובה

• נשאות לקונקסין - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    24/02/2011

אין הוריה לבדיקת מי שפיר אם בעלך אינו נשא קונקסין, לכן יש לקבל את התוצאה לפני התייחסות לשאלה זו. חשוב לדעת מה הסיבה של פגיעת השמיעה של בעלך (גנטית, לא גנטית) כי זה רלוונטית מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, הסיבה לאי השמיעה

מודאגת
    25/02/2011

של בעלי באוזן אחת היא חזרת שחלה בה כתינוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאות לקונקסין - תגובה - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    25/02/2011

חזרת אינה קשורה לקונקסין. זה מרגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו