מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוגלבין f המוגלבין a2רבקה27/02/2011
שלום אני בהריון בשבוע 13 מחזור אחרון בתאריך 31.12.2010 לאחר דימום הרופה נתנה לי לקחת כדור ברזל פריפול שמכיל 100mg+חומצה פולית 0.40mg לאחר פנייה למעבדה לבדיקה גנטית הופנתי לבדיקת טלסמיה אך בטרם נתנו לי את הבדיקה המקיפה נתנו לי בדיקת דם שתוצאותיה המוגלביןf קטן 0.5% והמוגלבין a2 שתוצאה הייתה 2.4 האם תוצאות אלו תקינות בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם o שלילי
רבקה27/02/2011בהמשך למה ששאלתי קודם יש לציין שסוג הדם שלי הוא o שלילי וכמו כן שבשל הדימומים שהיו בתחילת ההריון קיבלתי זריקה אנטי d (הדימומים פסקו) על מנת שלא תיווצר דחייה יש לציין שאני בת 37 וזה הריון יקר ביותר כי עדיין אין לי ולבעלי ילדים ובנוסף אנו טפלנו במשך מעל 3 שנים בהפריית מבחנה האם התוצאות תקינות יש לציין שזמן מה לפני הכניסה להריון גם נטלתי תקופה כדור ברזל זהה אשמח לקבל תשובה במהרה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוגלבין f המוגלבין a2 - תגובה
פרופ' אנטוני לודר27/02/2011A2 אמור להיות פחות מ- 2 אבל התוצאה מאד גבולית.לא אבחנתית. כדאי להתיעץ עם מומחה במחולות דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)