המוגלבין f המוגלבין a2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוגלבין f המוגלבין a2
    רבקה
    27/02/2011

שלום אני בהריון בשבוע 13 מחזור אחרון בתאריך 31.12.2010 לאחר דימום הרופה נתנה לי לקחת כדור ברזל פריפול שמכיל 100mg+חומצה פולית 0.40mg לאחר פנייה למעבדה לבדיקה גנטית הופנתי לבדיקת טלסמיה אך בטרם נתנו לי את הבדיקה המקיפה נתנו לי בדיקת דם שתוצאותיה המוגלביןf קטן 0.5% והמוגלבין a2 שתוצאה הייתה 2.4 האם תוצאות אלו תקינות בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המוגלבין f המוגלבין a2

הוספת תגובה

• סוג דם o שלילי

רבקה
    27/02/2011

בהמשך למה ששאלתי קודם יש לציין שסוג הדם שלי הוא o שלילי וכמו כן שבשל הדימומים שהיו בתחילת ההריון קיבלתי זריקה אנטי d (הדימומים פסקו) על מנת שלא תיווצר דחייה יש לציין שאני בת 37 וזה הריון יקר ביותר כי עדיין אין לי ולבעלי ילדים ובנוסף אנו טפלנו במשך מעל 3 שנים בהפריית מבחנה האם התוצאות תקינות יש לציין שזמן מה לפני הכניסה להריון גם נטלתי תקופה כדור ברזל זהה אשמח לקבל תשובה במהרה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוגלבין f המוגלבין a2 - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    27/02/2011

A2 אמור להיות פחות מ- 2 אבל התוצאה מאד גבולית.לא אבחנתית. כדאי להתיעץ עם מומחה במחולות דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו