פולידקטלי בכפות ידיים - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולידקטלי בכפות ידיים - דחוף!
    דניאלה
    03/03/2011

שלום רב,
    אני בשבוע 21 (+5), בסקירה מוקדמת התגלה פולידקטלי בשתי כפות ידיים. אתמול קיבלתי תוצאה תקינה של דיקור מי שפיר.
    הציעו לי ממדיקל סנטר לשלוח לארה"ב מי שפיר לבדיקת שבב (צ'יפ) גנטי.
    אני בדילמה גדולה מאוד מאחר והתשלום לבדיקה זו הינו יקר מאוד (מסתכם בכ- 6000 ש"ח) ואני רוצה לדעת האם בדיקה זו אכן יכולה לגלות תסמונות אחרות והאם במקרה שלי אכן רצוי ומומלץ לעשות אותה ?
    אנא ענו לי דחוף - אני חייבת לתת תשובה מהירה לביצוע או אי ביצוע הבדיקה .
    בברכה,
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פולידקטלי בכפות ידיים - דחוף! - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    03/03/2011

בדיקת ציפ הינה בדיקה חדישה ולא מומלצת לביצוע כבדיקה טרום לידתית בארץ עדיין. הסיבה שמשמעות של התוצאה עלולה להיות לא ברורה לאור הממצא הקליני. בדיקת ציפ כעת מומלצת לבדיקת ילדים עם פיגור או תסמונת. לפני שמבצעים את תצריכה לדעת מהרופא שממליץ כמה ניסיון יש במעבדה בחו"ל בבירור עוברים עם בעיה ספציפית זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

דניאלה
    07/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    07/03/2011

בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו