סובל מקור תמידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מקור תמידי
    דודי
    18/03/2011

היי אני בחור צעיר בן 27 שסובל מקור תמידי קיצוני מזה כמה שנים שלא מוצאים את הסיבה לו. אני מתלבש בכמה שכבות וצמר וצמוד לתנור 24 שעות ביום גם שלאחרים חם ואנשים ליידי עם בגדים קצרים ואני עם שכבות ומעילים.
    כל הבדיקות דם והבדיקות הגופניות תקינות במשך כל השנים והייתי אצל מספר רופאים מכל התחומים ושלא יודעים ממה נובעת הבעיה של הקור.
    גם בקיץ איני יכול להיות בחדר ממוזג.
    קראתי בכמה מקומות שיש הורמון וזופרסין שנתנו לאנשים שסבלו מקור תמידי וזה עזר להם. שאלתי כמה שאלות בנושא ואמרו לי לשאול במרפאה מטבולית האם מתן הורמון כזה יכול לעזור לי ואיך אני יכול לנסות טיפול כזה?
    אני רוצה לציין שעשיתי פעילות גופנית במשך תקופה של שנה וזה לא עזר ותחושת הקור נשארה.

חשבו גם שזה מצב נפשי וניסו איתי כדורים פסיכאטריים מה שלא עזר בכלל ולדעתי אין קשר כי אין לי שום בעיה נפשית שאני יכול לציין.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מקור תמידי

הוספת תגובה

• סובל מקור תמידי - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    18/03/2011

אני מצטער אבל פורום זה מיועד לדון על בעיות תורשתיות וגנטיות אשר לפי התיאור שלך אינה המקרה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו