מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מקור תמידידודי18/03/2011
היי אני בחור צעיר בן 27 שסובל מקור תמידי קיצוני מזה כמה שנים שלא מוצאים את הסיבה לו. אני מתלבש בכמה שכבות וצמר וצמוד לתנור 24 שעות ביום גם שלאחרים חם ואנשים ליידי עם בגדים קצרים ואני עם שכבות ומעילים.
כל הבדיקות דם והבדיקות הגופניות תקינות במשך כל השנים והייתי אצל מספר רופאים מכל התחומים ושלא יודעים ממה נובעת הבעיה של הקור.
גם בקיץ איני יכול להיות בחדר ממוזג.
קראתי בכמה מקומות שיש הורמון וזופרסין שנתנו לאנשים שסבלו מקור תמידי וזה עזר להם. שאלתי כמה שאלות בנושא ואמרו לי לשאול במרפאה מטבולית האם מתן הורמון כזה יכול לעזור לי ואיך אני יכול לנסות טיפול כזה?
אני רוצה לציין שעשיתי פעילות גופנית במשך תקופה של שנה וזה לא עזר ותחושת הקור נשארה.
חשבו גם שזה מצב נפשי וניסו איתי כדורים פסיכאטריים מה שלא עזר בכלל ולדעתי אין קשר כי אין לי שום בעיה נפשית שאני יכול לציין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מקור תמידי - תגובה
פרופ' אנטוני לודר18/03/2011אני מצטער אבל פורום זה מיועד לדון על בעיות תורשתיות וגנטיות אשר לפי התיאור שלך אינה המקרה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)