האם לבצע מי שפיר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבצע מי שפיר?
    שירלי
    11/04/2011

שלום רב,
    אני בת 35,בהריון שבוע 19,בבדיקת חלבון עוברי יצאה 0.5 mom.בסה"כ יצא שהסיכון לפי גיל והבדיקות הגנטיות 1:389.בדיקת סקירת מערכות יצאה תקינה לחלוטין והוא טען שסיכויי לתסמונת הם 1:3000.היות ואני חוששת מהפלה ,זיהומים וכו" מהבדיקה-ההעדפה האישית שלי לא לבצע מי שפיר אבל הבנתי שיחס של 1:380 כבר דורש מי שפיר. לכן,רציתי לדעת מהי חוות דעתך האם מהנתונים הנ"ל אתה היית ממליץלבצע מי שפיר? אם בדיקת הסקר הייתה יוצאת אצלי 1:3000 -האם זה אומר שהנתונים בדמי מרמזים על בעיה מאשר תוצאה של 1:3000?
    תודה,שירלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לבצע מי שפיר?

הוספת תגובה

• האם לבצע מי שפיר? - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    13/04/2011

סקירת מערכות תקינה הינה טוב אבל נולדים תינוקות דאון לאחר סקירה תקינה. הסיכון שלך גבולי. אם את יכולה לקבל את הסיכון הנמוך הזה (זה לא אפס) ומסוגלת להתמודד עם ילד עם התסמונת אין הגיון בביצוע מי שפיר. אם את לא יכולה לסבול את המחשבה, יש הגיון. נראה לי שאת זקוקה לעזרה ויעוץ נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו