מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קו סימיאןרונית19/04/2011
שלום
הבת שלי נולדה בשבוע 34
היום שמתי לב שיש לה בכף יד ימין קו סימיאן
בסקירות שנעשו לא היה חשד לתסמונת דאון
(סקירות פרטיות)
חלבון עוברי תקין חוץ מאלפא פטא פרוטואין שיצא 2.40
ככול הנראה שהיה קשור לשילייה(שליה נעוצה+פתח)
אני צריכה לדאוג?לפנות ליעוץג נטיקאי?
מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי קו כזה בשתי הידיים
יפעת26/10/2011אני בריאה ומוצלחת אז אין לך מה לדאוג... תינוקת מקסימה(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקו סימיאן - תגובה
פרופ' אנטוני לודר09/03/2014ב- 5% של האוכלוסיה הבריאה יכול להופיע קו כז חד צדדי, וב- 1% שני צדדי. ליעוץ פרטני אנא לפנות לרופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
רונית20/04/2011עוד תמונה של היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה - תגובה
פרופ' אנטוני לודר21/04/2011קו סימיאני נמצא ביד ימין ב- 0.8% של אנשים בריאים ו- 1.3% ביד שמאל של אנשים בריאים. בתסמונת דאון התדיקות הינו 71% ו-66% בהתאמה. יש שורה של תסמונות ומצבים אחרים שקשורים גם כן. במקרה של ספק רופא ילדים צריך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוו סימיאני
זגר גילה08/03/2014בני נולד עם קון סימיאני ביד ימין . לפני 36 שנה. ביד השמאלית הקווים רגילים האם יש סיכוי שהוא יצא מהתכונות של הקוו שזה רגש והיגיון שמתערבבים יחדיו . זה גורם לו לא מעט צרות בחיים. ביד השמאלית הקווים רגילים.האם יש טיפול או פתרון לבעחיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוו סימיאני - תגובה
פרופ' אנטוני לודר10/03/2014לא ברור לי מדוע הדבר גורם לו לבעיות. לא צריך להיות מגבלה תפקודית ואם כן, יש להתיעץ עם כירורג יד (אורטופד יד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)