מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרומוזום 16?? והריון דחוף!!!!אני12/05/2011
שלום רב,
אני בשבוע 17 להריוני, לבן שלי מצאו משהו כרומוזום 16, כיום הוא לומד בגן שפתי במסגרת חינוך מיוחד. התבקשתי ע"י רופאה בגן לבצע צ'יפ גנטי.
כיצד זה משפיע על ההריון הנוכחי, יש לי 2 בנות בבית בריאות!! ואיך להתמודד עם הילד בהמשך..כרגע מדובר על חוסר בכרומוזום, לקות שפתית ועיכוב התפתחותי..והדו"ח שקיבלתי ממש סינית עבורי ואין לי אפשרות להבין את התוכן..
מה עושים??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה
אני12/05/2011תוצאות צ'פ גנטי arr16p11.2(29,564,890-30,100,123X1abnormal male (*
* מיקום גנומי ע"פ build hg march 2006.
נמצא חסר כרומוזמלי של 52 גלאי אוליגו'ס באזור 11.2 p 16, שגודלו נע בין 535.23 kb ( מינימאלי) ל 1.32 mb ( מקסימאלי ) . האזור הזה מכיל 15 גנים מסוג omim ו-11 נוספים. והוא ממוקם באיזור תסמונות החסר הידועות: 16.p 11.2 microdeletion.אשמח להכוונה ותשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' אנטוני לודר13/05/2011מדובר בחסר כרומוזומלי נדיר אצל בנך כנראה מוטציה חדשה (לא קיימת אצל ההורים) אם את ובעלך (אולי גם בנותיך) נבדקו ונמצאו תקינים.
את זקוקה ליעות גנטי פרטני דחוף על מנת לקבל פרוש מלא של הבעיה ושל משמעותה במשפחה ובהיריון הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
אני15/05/2011גם אני וגם בעלי ערכנו בדיקות דם ל fish וממתינים כעת לתוצאות.
1. האם כדאי לעשות גם לבנותיי בדיקה דם מסוג זה??
2.לגביי ההריון הומלץ לי בדיקור מי השפיר לבצע צ'יפ גנטי. ( שבוע הבא).
3.אני גרה באיזור המרכז, אשמח לדעת האם יש גנטיקאי שאתם ממליצים עליו באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרומוזום 16?? והריון דחוף!!!! - תגובה
פרופ' אוהד בירק15/05/2011קשה להבין מהמידע שמסרת במה בדיוק מדובר. הפתרון הוא לקבוע יעוץ גנטי דחוף במכון גנטי באזור מגורייך ( בקופ"ח שלך ידעו כיצד לעשות זאת). כשתלכי ליעוץ הגנטי חשוב שתביאי את כל המידע שבידייך ושם יסבירו לך הכל בירור, ויחד איתך יחליטו אלו בדיקות לבצע בהריון הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרומוזום 16?? והריון דחוף!!!! - תגובה - תגובה
פרופ' אוהד בירק15/05/2011לא ראיתי מקודם את ההודעה השניה שלך עם פרוט תוצאות הצ'יפ הגנטי. בכל מקרה, כפי שהמליץ ד"ר לודר, עלייך לפנות בהקדם ליעוץ גנטי פרטני שם יסבירו לך הכל במפורט וייעצו לך לגבי בדיקות בהריון הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)