מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 8 חודשים וחציאמא26/05/2011
שלום
התינוק שלי בן 8 חודשים וחצי והפנינו להתפחתות הילד ושמה ממשיכים במעקב להתפתחות שלו בויזיוטרפיה ,כי יש לו טונוס שרירים נמוך,לא מרים את הראש כשמשכיבים אותו על הבטן ,הראש שלו רוב הזמן נוטה שמאלה וכמושבים אותו אז יש כמטים בצד השמלי והנטיה שמאלה והחיוך כמעט אין לו לא מחייך בקול,בקשו שנעשה בדיקות שונות ואחת הבדיקות הייתה חומצה אמינית ובתשובה יצא שיש הפרשה מוגברת של גיליצין ,האם זה אומר משהו שמפריע על ההתפתחות שלו?
ועשינו צילום מוח ויצא הכול בסדר ועכשיו נעשה בדיקה גיניטיק ,אני מפחדת שיהיה לבן שלי בעיה,
,מה יכול להיות שיש לתינוק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 8 חודשים וחצי - תגובה
פרופ' אנטוני לודר29/05/2011הממצא בשתן אינה ספציפית למצב פתולוגי. יש לברר עם גנטיקאי מוסמך במחלות מטבוליות מה פרוש כל בירור המטבולי. יש לגשת לרופא ילדים ובקש בדיקה גופנית נוירולוגית וגופנית מלאה. יש הרבה אפשרויות, חלק גנטי חלק לא גנטי, למצב של היפוטוניה שאיחור בהתפתחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)