הרעה במצב בריאותיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעה במצב בריאותיי
    שירן
    02/07/2011

שלום אני בת 27 ועובדת כבר כמעט 4 שנים באותו משרד בשנתיים האחרונות קודמתי בתפקידי והועברתי לשבת במקום אחר באותו משרד. בשנתיים הראשונות ישבתי בחלל פתוח (פרוזדור) עם מיזוג ללא שטיחים, ואחרי הקידום הועברתי לחדר עם שותפה עם שטיחים מקיר לקיר יש בחדר חלון שלא פותחים אותו אף פעם בגלל שהשותפה (שוותיקה ממני בכמה שנים) לא מסכימה לפתוח אותו!חשוב לציין כי אני אסתמטית . בחורף לא הסכימה להדליק מזגן וגם היום בקיץ היא מתלוננת שקר לה! כלומר אין שום מקור לאוויר בחדר...
    אחרי בקשות הולכות ונשנות לעבור אל מקום אחר במשרד ואחרי סירוב בתוקף לבקשות שלי החלטתי להתפטר מאחר ואני מאוד סובלת....
    מה עליי לעשות או לציין במכתב הפיטורין והאם מגיע לי פיצויים???

אשמח לקבל תגובה
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעה במצב בריאותיי

הוספת תגובה

• הרעה במצב בריאותיי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    02/07/2011

הי!
    בגלל שלא פותחים חלון זה לא סיבה להתפטרות. יש הרבה מקומות עבודה שאין בהם חלונות אך אנשים לא מתפטרים. מעבר לכך יש לפנות בשאלות לגבי פיצויים לפורום עו"ד ולא רופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעה במצב בריאותיי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    03/07/2011

גם לא ציינת האם יש לך התקפים של אסתמה ? תדירות? חומרה? שינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו