מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מדובר בתאונת עבודה ומה לעשות?דניאלה02/07/2011
אני עובדת כפקידה, וכל יום אני מוציאה תיקים ממגירות שצריך להתכופף.
יש לציין שאני סובלת מעקמת קלה עוד מהיותי נערה.
לפני כשבוע כשהתכופפתי שמעתי קליק והרגשתי שנתפס לי הגב ומאז אני סובלת מכאבים בגב התחתון. הרופא בדק ואמר שאין ממצא בגב אולם אני מאוד סובלת מכאבי הגב .
האם מדובר בתאונת עבודה?
ואם כן אז מה הן זכויותיי?
תודה מראש,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להוסיף ולציין ש-
דניאלה02/07/2011עד אז תפקדתי כרגיל ומאז אני ממש סובלת מכאבי הגב התחתון עד כדי פגיעה בתפקוד יומיומי. וכן שהכאב מעין "בא והולך".. ומקשה מאוד את החיים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף ולציין ש- - תגובה
ד``ר טמיר גפן02/07/2011הי!
בהחלט מדובר בתאונת עבודה. במידה והדבר נרשם בתיק הרפואי יש לקבל ממעסיק טופס תעונת עבודה - טופס 250. כמו כן יש להמשיך במעקב ובירור אורטופדי בהתאם לממצאים והתלונות ולקבל טיפול. יש לפנות בהמשך לביטוח לאומי משום שמדובר בתאונת עבודה. במידה והתאונה גרמה לנזק בלתי הפיך יש לפנות לביטוח לאומי בשאלת קבלת נכות מהתאונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, ועוד שאלה:
דניאלה03/07/2011האם ניתן לפטר אותי בעת תאונת עבודה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, ועוד שאלה: - תגובה
ד``ר טמיר גפן03/07/2011השאלה האים המעסיק יכול לפטר? השובה הנה חיובית באופן עקרוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)