חזרה לעבודה לאחר ניתוח לב פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה לאחר ניתוח לב פתוח
    דני
    09/07/2011

שלום רב,
    1. לפני קרוב ל-3 חודשים עברתי ניתוח לב פתוח, אני עתיד לחזור בקרוב לעבודתי.
    לאור כך שיש במקום עבודתי רופא תעסוקתי הודיעו לי מקופ"ח כי איני זכאי לראות רופא תעסוקתי בקופ"ח, אלא רק במקום העבודה.
    האם אכן כך? ואני חייב לפנות רק לרופא תעסוקתי במקום העבודה?
    2. הקרדיולוג המליץ על חזרה הדרגתית לעבודה, ולא יותר מ- 6 שעות ביום למשך עד חצי שנה מהניתוח. האם יכול להיות שהרופא התעסוקתי לא יקבל את ההמלצה? אני לא בטוח איך זה אפשרי בסוג העבודה שלי לעבוד רק 6 שעות ביום... הדבר שקול ל-2/3 משרה. האם יכול להיות מצב בו אני אעבוד משמרות רגילות ופשוט לא אעבוד יום/יומיים בשבוע למנוחה?
    3. האם מקום העבודה יכול לפטר אותי בשל כך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה לאחר ניתוח לב פתוח - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    09/07/2011

הי!
    לא נכתב במה אתה עוסק לכן לא ניתן לתת תשובה מספקת. לגבי הרופא תעסוקתי הרי אתה יכול להיבדק על ידי רופא של קופת חולים אך גם על ידי רופא החברה. אחד לא סותר את השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

דני
    10/07/2011

אני עובד כרופא בבי"ח ממשלתי.
    קופ"ח כללית סירבה שאבדק על ידי רופא תעסוקתי השייך לקופה, אלא במקום העבודה בלבד מכיוון שקיים רופא תעסוקתי במקום העבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    10/07/2011

אין הרבה בתי חולים עם רופא תעסוקתי, אני מכיר 2. ראשון אם אתה רופא מה הסיבה ל 6 שעות 6 חודשים ? בדרך כלל חזרה הדרגתית בסוג עבודה זה זה למשל חודש 6 ואחר כך 8 . העניין הוא תורנויות. שלול אין כל בעיה לעבוד כך לסיים שעתיים קודם אתה זכאי 3 חודשים 100% נכות בביטוח לאומי ועוד 3 חודשים 50% נכות בנוסף השעות החסרות למשרה נלקחות מחופש מחלה עד אישור של הביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו