הפחתה של שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתה של שעות
    אודי
    18/07/2011

לפני שנה נפלתי ושברתי בצורה קשה יד ימין ומרפק ופיקת ברך שמאל. עברתי 3 ניתוחים במהלך השנה . כמו כן היה לי פקקת ברגל שמאל.הנני גננת ועקב כך הייתי השנה בחופשת מחלה.
    לשנה הבאה האורטופד המליץ על 4 ימי עבודה כי עקב אופק חדש יום הלימודים יוארך וההמלצה היא להשאר במיכסת השעות לפני הפציעה ולא להוסיף. רופאה תעסוקתית אמרה שכל 3 חודשים היא צריכה חידוש של האישור מהאורטופד. האורטופד המנתח לא מבין מדוע ועל מה הבירוקרטיה.אני חברת לאומית.האם הרופאה אינה יכולה לתת אישור שנתי?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתה של שעות

הוספת תגובה

• הפחתה של שעות - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/07/2011

שלום רב!
    בעדר מידע מפורט לגבי סוג וחומרת הפגיעות וללא בדיקה פיזיקאלית לא ניתן לתת תשובה לשאלה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הפחתת שעות

אודי
    19/07/2011

השאלה היתה עקרונית האם רופא תעסוקתי יכול לתת אישור שנתי ? כי הרופאה אמרה לי שתמיד האישורים הם ל3 חודשים ,מה שנראה לי תמוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הפחתת שעות - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/07/2011

באופן עקרוני כן ניתן לתת אישורים לתקופות ארוכות יותר של כשנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו