מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות לרופא תעסוקתיערן18/07/2011
שלום רב, יש לי שאלה, הפנו אותי לרופא תעסוקתי, אילו בדיקות אני אמור לבצע? התפקיד בעבודה שאני אמור לבצע הוא טכנאי משקפים רנטגן. תודה, ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לרופא תעסוקתי - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/07/2011במידה ואתה נכשב כעובד קרינה יש תקנות ובדיקות פיקוח לעובדי קרינה ובהתאם לתקנות הללו יש לבצע בדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
ערן19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובד קרינה מייננת
ערן01/08/2011שלום רב, יש לי עוד שאלה, כמו שכתבתי בעבר, אני מועמד לעבוד עם משקף בעל קרינה מייננת. השאלה שלי היא, בשנת 98 עברתי הקרנות וכמוטרפיה, ומאז אני במעקב רפואי.האם זה יכול למנוע ממני לעבוד על המשקפים? הייתי אצל רופא תעסוקתי והיא לא כל כך בטוחה אם אני יכול לעבוד בזה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובד קרינה מייננת - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/08/2011שלום!
שאלה מורכבת ולתת תשוב ניתן רק לאחר שלומדים לגבי המחלה בגינה עברת את הטיפולים. וגם לאלו רמות קרינה תהיה חשוף. האים תחשב בתור עובד קרינה עם תג ובדיקות פיקוח ובאיזה מסגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
ערן01/08/2011אני אהיה עם תג, בזמנו חליתי ב- NHL, אני לא יודע בדיוק אילו רמות קרינה יש שם. אבל לפי תשובתך אני למד שאם יש ספק אז אין ספק ולכן כנראה שלא יאשרו לי את התעסוקה הזאת (הרופאה שבדקה אותי). תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, - תגובה
ד``ר טמיר גפן01/08/2011שלום!
אני לא הייתי מגביל אותך במידה וכל הבדיקות תקינות ואין מדובר בעיסוק במהלכו יש סכנה לחשיפה לרמות חריגות של הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
ערן01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובד קרינה מייננת - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי01/08/2011במכשור זה העובדים לא נחשבים החשופים כך שלא צריך להיות בעייתי בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה
ערן01/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)