הפחתת שעות עבודה בהוראה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתת שעות עבודה בהוראה.
    אילנה
    24/07/2011

שלום רב !
    עקב בעיית צרידות מתמשכת, אושר לי ע"י רופא תעסוקתי להפחית שעות מישרה. (יום בשבוע). נאמר לי במשרד החינוך (המעסיק שלי )שהשנה, היות וזו שנה שנייה בה אושר לי לעבוד באותה מתכונת, עלי לעמוד בפני וועדה רפואית.
    אני חוששת שוועדה רפואית עלולה להחליט על אי כשירות לעבודה. האם עליה לקבל את המלצת הרופא התעסוקתי ורופא א.א.ג. שהמליצו על הפחתת מישרה ביום?
    מה קורה אם תום 3 השנים בהם אפשר להפחית מישרה ע"ח ימי מחלה? הרי סביר להניח שאזדקק להפחתת שעות אלה גם בעתיד ואינני מעוניינת בפרישה מוקדמת. אין לי מספיק שנות וותק לפנסיה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתת שעות עבודה בהוראה.

הוספת תגובה

• הפחתת שעות עבודה בהוראה. - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    26/07/2011

הי!
    תחילה יש לדעת מה סיבה לצרידות. במידה ומדובר בשימוש לא נכות בקול הרי יש לקבל טיפול בדיבור אצל קלינאי תקשורת.
    כמו כן אני בדרך כלל מנסה לעזור בשילוב שעות לימוד פרונטלי ולימוד פרטני וגם קבוצות קטנות. כמו כן לנסות שימוש באביזרים להגברת קול כמו "מדונה" וכו'. רק במידה וכל זה לא עוזר מפחיתים שעות העבודה אך אין אני נוהג לתת הפחתת ימי עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו