שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמיר
    05/08/2011

שלום
    אני חולה אסטמה מילדות וחולה פסוריאזיס שנה וחצי בנוסף יש חשד לדלקת מפרקים ודכאון.
    הייתי באשפוז עקב החמרה במחלת פסוריאזיס.אני מורה במקצועי.
    1-מה הן הזכויות שלי כחולה אסטמה וחולה פסוריאזיס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/08/2011

אין כל זכות מיוחד למחלות הללו מה שקובע זה מצב בריאותי או חומרה המחלה. אנו לא אתר של הביטוח הלאומי יש לברר שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/08/2011

הי!
    זכותך לקבל טיפול רפואי בהתאם למחלותך ובמצבך הרפואי. (מה זכויות חולה לב, חולה לחץ דם או כל חולה אחר? השאלה לא עניינית כלל.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אמיר
    06/08/2011

אני מורה בן 33 אדם פעיל מאוד שסובל ממחלת העור פסוריאזיס . המחלה מופיעה בכל חלקי הגוף בכפות הידיים , ציפורניים ,הקרקפת,הרגליים,הבטן,הגב,בבתי השחי והמפשעות .במסגר העבודה שלי אני חווה לחץ נפשי ממושך.בחופשות המחלה קלה יותר ובמהלך שנת הלמודים המחלה מחמירה יותר ומתפרצת באופן קשה דבר שמחייב אשפוז בבית החולים לתקופה ממושכת של שבועיים ויותר בכל אשפוז. כבר שבועיים אינני יכול לעמוד על הרגלים ולא יכול לתפקד עם הידיים.לפי טענת הרופא מדבר בדלקת פרקים.
    כבר שנה רופא המשפחה מבקש ממני לגשת לרופא תעסוקתי ופסיכיאטר לקבלת ייעוץ,וזאת היא הסיבה לפנייה לפורם .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/08/2011

הי!
    על פי הסיפור שלך מדובר במחלה קשה ומפושטת. כמו כן יש לפנות לראומטולוג בשאלת מעורבות פרקים. ישנם טיפולים חדשניים מסוג נוגדי TNF שיעילים מאוד במחלה כזו משולבת.
    לגבי לחץ ועבודה בלחץ. ניתן לפנות לביטוח לאומי בשאלת נכות כללית ובהתאם לכך להסבת מקצוע. כמו כן ייתכן גם שגם תוכל לקבל הקלות בעבודה בהמלצת רופא תעסוקתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו