מה זה רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה רופא תעסוקתי
    מתוסכלת
    05/08/2011

אני קונדיטורית שעובדת בעמידה בין 9 ל10 שעות ביום. עקב כאבים חזקים במפרק הירך(שהחלו ללא תאונה, כאב שהופיע מפעם לפעם והחליט להישאר...) סובלת מכאבים בהליכה, עמידה . אני כבר חודש בבית, כל הבדיקות שעשיתי תקינות,לא קיבלתי איבחון אך הופניתי לפיזיותרפיה. נאמר לי שעלי לפנות לרופא תעסוקתי(על ידי רופאת המשפחה שלי). אין לי מושג מה זה אומר,אני בסך הכל רוצה לחזור למצב הרגיל שלי ולא ברור לי מה תפקידו של הרופא התעסוקתי.. רק לתת ימי מחלה? אני מרגישה שאין מי שיעזור לי, לוקח כל כך הרבה זמן לקבל תור לרופא וסתם ממתינים בבית..פיזיותרפיה בקופ"ח משמעה חצי שעה פעמיים בשבוע.. מה עושים בינתיים? האם רופא תעסוקתי יכול לסייע לי להרגיש יותר טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• מה זה רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/08/2011

הי!
    בכדי שתרגישי בטוב לא יכול לעזור אף אחד כמדובר במצב פנימי של כל בן אדם. לגבי מצב בריאותך יש תחילה מספר שאלות.
    לא ציינת אך גילך.
    לא ציינת אלה בדיקות עברת.
    רופא תעסוקתי יכול לתת המלצות למעסיק לגבי היקף משרתך ומגבלות בעבודה או להמליץ על שינוי עמדה או אי כושר זמני. הכול תלוי בממצאים בבדיקה קלינית ובבדיקות עזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו