שאלה לגבי רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי רופא תעסוקתי
    זהבית
    08/08/2011

שלום רב,
    אני עובדת בחברת סלולר כמעט 4 שנים באותו תפקיד-נציגת שירות.
    התפקיד דורש ישיבה ממושכת תלויית משמרת- בשנתיים הראשונות עבדתי משרה מלאה- 9-13 שעות בישיבה, ובשנתיים האחרונות 6-8 שעות משמרת כי התחלתי ללמוד.
    יחד עם זאת כמעט שנה וחצי אני סובלת מכאבי גב כרוניים.
    לפני כחצי שנה הכאבים החמירו ולא הצלחתי לשבת ולעבו0- הוצאתי חופשת מחלה של כחודש וחצי והוצע לי מהעבודה- ממשאבי אנוש- להוציא טפסים מאורתופד כדי שיעבירו לרופא תעסקותי- הם הסבירו לי שלא אפגש עם הרופא אלא שהבדיקה שלו נעשית על סמך מסמכים בלבד. (רופא מטעם החברה).
    יש לי כמה שאלות:
    1. מה בדיוק על האורתופד לכתוב?
    2.כיצד הבדיקה של הרופא תעסוקתי מתבצעת?
    3. לבינתיים אני עדיין לא מסוגלת לעבוד- האם עליי להוציא עוד ימי מחלה על אף שלא יהיו בתשלום? האם רופא המשפחה שלי צריך לתת לי עוד ימי מחלה?

אשמח לתשובה- אני זקוקה לעזרה ואין לי מושג מה לעשות...
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• שאלה לגבי רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    08/08/2011

הי!
    האורטופד בדרך כלל כותב מה שמוצא לנכון לכתוב ומה שמוצא בבדיקה פיזיקאלית ובבדיקות עזר.
    רופא תעסוקתי של החברה ככל הנרא עובר על הרישום אורטופדי ועל הממצאים ומתרשם האים חופשת מחלתך מוצדקת מבחינה רפואית.
    לגבי המשך חופשת מחלה הרי הרופא שלך אמור להחליט האים יש מקום להמשל ח.מ. או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו