תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    צביה
    23/08/2011

בבקשה תעזרו לי. אני אובדת עצות. אתמול עברתי תאונת עבודה ונתנו לי 3 ימי מחלה. פגע בי רכב. אני ביררתי במוסד לביטוח לאומי והדעות סותרות מי משלם. זה באמת לא בסדר הנציגים לא יודעים.
    בסוף הנציגה האחרונה אמרה לי שעל היומיים הראשונים המעסיק משלם ועל השלישי הביטוח הלאומי. האם זה נכון? ועל חשבון מה המעסיק משלם? על חשבון ימי המחלה שלי???או לפי רצונו הטוב. בכל אופן אני לא נצלנית...אני גם קצת מפחדת ואלך לעבודה אחרי יום אחד. דרך אגב, הבוס משלם לי מחלה מהיום הראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/08/2011

הי!
    באתר ביטוח לאומי תוכלי למצוא כל התשובות בחוברת תאונת עבודה או גם בביטוח לאומי יש חוברות שמסבירות הכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפשתי ולא מצאתי. לא כתוב ממתי משלם

צביה
    23/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפשתי ולא מצאתי. לא כתוב ממתי משלם - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    23/08/2011

הי!
    תכנסי לאתר -
    http://www.btl.gov.il/benefits/Work_Injury/דמי%20פגיעה/Pages/תשלום%20דמי%20הפגיעה.aspx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו