מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות מעבודהוגדי25/08/2011
שלום- אני מבקש בתודה לקבל הכוונה נכונה ומקצועית לקבלת החלטה עתידית.אני עובד שכיר בגיל 54 במפעל תעשיה וותק 35 שנות עבודה ומבוטח במבטחים ותיקה.לפני יותר משנה יצאתי לחופשת מחלה עקב פריצת דיסק בגב ומחלת מרפק טניס .בהעדר עבודה קלה שמתאימה למצבי רופא התעסוקה בהמלצת כח אדם במפעל הופניתי לוועדה רפואית של מבטחים-רופא הוועדה קבע 50% נכות למשך שנה.המפעל יחד עם רופא התעסוקה דירבנו אותי לערער על סמך ממצאים חדשים(פריצת דיסק בצואר) שאובחנה עקב כאבים בכתף.במבטחים פקידה ותיקה הסבירה לי שאפילו שהערעור יתקבל לנכות מלאה היא תהיה לתקופה של שנה-שנתיים-בתשובה לשאילתי שאני אחיה בסיוט ובאי וודאות --לכן האם זה סביר המהלך שלי ומה הטעם בכלל לועדה שאין עתיד בטוח .והאם אין סיכון שאחרי שנה-שנתיים אני אשאר ללא פרנסה ןאני אאבד מקום עבודה עם משכורת ותנאים טובים אחרי 35 שנות עבודה.יש לי חשש שההנהלה מנסה להתפטר ממני דרך מבטחים ולחסוך לעצמה הוצאות גדולות ולהביא עובדים צעירים בשכר קטו ללא תנאים טובים ---אנא עצתכם לפני שיהיה מאוחר היות ואני ממתין לזימון לערעור.בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות מעבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי25/08/2011בקרנות הפנסיה היום החלטה על אי כושר עבודה תמיד לשנה שנתיים גג וכל פעם עוברים וועדה רפואית לוודא מה מצב החולה העדכני. למשל מרפק טניס יכול להשתפר עם טיפולים או ניתוח.
אתה גם יכול לתבוע ביטוח לאומי אם זה רלוונטי והבעיות שלך קשורות לעבודתך.
אבל תיאור המצב תואם המציאות ונראה תקין לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות מעבודה-- שאלת המשך
וגדי26/08/2011תודה דוקטור על התשובה אבל מה הכוונה שהמצב תקין לחלוטין . ומה יעשה אדם שנפסל אחרי שנה בועדה ולאן יילך אחרי שרוב שנות חיין בילה במסגרת עבודה מסודרת והיום הוא בגיל יחסית מתקדם ..הייתכן שזה עונשו על שירות נאמן שייזרק ומי יקבל אותו --האין אלה חוקים אכזריים לרעת העובד המסור...בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות מעבודה-- שאלת המשך - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי26/08/2011להמשך שאלתך יש לפנות לפורום של עורכי דין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)