רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    ולרי
    31/08/2011

שלום!אני עובד במפעל מתכת כמסגר-רתך!מתלונן על כאבי גב ונמצא במעקבוטיפול אורטופדי.עברתי פיזיותרפיה אך ללא הטבה.הומלץ אל ידי אורטופד להמנע מעבודה בכיפוף והרמת כבד!העבודה בתנאי ראש גבוה ועקב יש ירידה בשמיעה משמעותית! כמו כןכאבי ראש קשים..סובל ממגרנות! פניתי לרופאה תעסוקתית והיא כתבה לי כך:אינו מסוגל להמשיך בעבודתו אשר כרוכה בחשיפה לרעש מזיק....ללא חשיפה לשמש ממושכת!!!! ניסיתי להסביר לה שהבעיה בגב לא פחות מפריע לי לעבוד בעבודה כמסגר רתך...אבל היא לא התיחסה כלל למסמך מאורטופד איפה שהוא כתבאת ההמלצה שלו! עד כמה זה חוקי.....ועם כדאי לפנות שוב למרפעה תעסוקתית בשם בדיקה חוזרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    31/08/2011

הי!
    לא ברורה השאלה מה כמה חוקי. ?
    הרופאה כתבה מה שחשבה נכון לכתוב. אתה יכול לפנות למרפאה שטב אך לא ברור לי מדוע זה כל כך חשוב במידה ומכל מקום אתה לא ממשיך לעבוד לתור מסגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי

ולרי
    01/09/2011

היי! קשה לי מאוד לעבוד פיזי....במקצוע שלי כרתך מסגר דווקא בגלל כאבים חזקים בגב! הרופא פשוט לא הסתקלה על מיסמך של אורטופד! מה זה אומר היא חשבה נכון-היא במקצוע שלה לא אורטופדית.נכון שהיא היתה צריכה להתבסס על חומר הרפואי שאני מסרתי לה? יש המלצת אורטופד ברורה-לא לעבוד בכיפוף וללא הרמת כבד.רופא תעסוקתי לא יודע ש עבודות מסגרות ורתכות בדרך כלל דווקא עבודה בכיפוף וללא שלילת הרמה כבד? היא אמרה שירידה בשמיעה משמעותית זה די מספיק כדי לצאת מהמקצוע.....עד כמה זה נכון? אגב המעסיק שלי לא מוכן לקבל ההחלטה של רופאה תעסוקתית....אומר שזה שטויות ויש אפשרות פשוט להשתמש במכשיר שמיעה.הוא לא מוכן לתת לי משרה אחרת...ללא רעש מזיק וגם לא רוצה לפטר אותי ולשלם משהו מגיע לי אל 7שנים עבודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא תעסוקתי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    01/09/2011

למעסיק אין זכות לערער על החלטת הרופא במקרה הטוב הוא יכול להפנות אותך לרופא תעסוקתי אחר להתייעצות. לגבי בעיית הגב שלך תחזור למרפאה ותבקש התייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו