מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה-מגע עם חומר רעיל ומסוכןרונה09/09/2011
שלום,
לפני שבוע במסגרת עבודתי כמדריכה שעושה ניסויים במדע לילדים מטעם חברה נחשפתי בעורי לנוזל מסוכן ורעיל בשם איזוציאנט. החומר אמור להיות ארוז היטב והוא רעיל ומסוכן במגע עם העור. לא קיבלתי הנחיות בטיחות, או אזהרות לגבי מסוכנות הנוזל, וגם לא ציוד מתאים. לשם הניסוי הייתי צריכה לקחת שקית שהכינו לי המעסיקים, והשקית הייתה מלאה בנוזל הזה משום שלא ארזו אותו טוב וברגע שנגעתי בה ידיי התמלאו בנוזל. לאחר כמה שעות בודדות התחילו תופעות משונות בעורי- באותו היום תחושה של שמן בכל פעם ששטפתי ידיים ולעומת זאת יובש עז בכל פעם שניגבתי אותן. למחרת בבוקר קמתי עם פריחה בזרועות וקילופים חריפים בכפות הידיים וניגשתי לרופאה. יום למחרת המצב החמיר והפריחה נהיתה מגרדת בצורה בלתי נסבלת וכעבור 4 ימים הפנו אותי לרופאת עור לבדיקה בחדר מיון. התרופות לא עזרו ולאחר 5 ימים ניגשתי לרופא עור אחר שנתן לי טיפול בסטרואידים וכרגע- שבוע יום מרגע החשיפה המצב רק מחמיר והפריחה התפשטה לזרועות, צוואר, פנים והתחילה גם ברגליים ובבטן. חשוב לי לציין שאת שם החומר המסוכן נתנו לי המעסיקים עם האזהרות רק 3 ימים לאחר שקרה מקרה הפריחה שלי, וגם אמרו שזה קרה לבחור שאורז את השקיות, אך עבר לו במהרה. האם ידוע לכם מה עליי לעשות חוץ מלשמור את הקבלות על כל התרופות שאני מקבלת? האם מגיע לי פיצוי מהמעסיקים על הסבל ועוגמת הנפש? כל השבוע אני לא מתפקדת מרב גרד וריצה מרופא לרופא (6 רופאי עור ומשפחה שהעבירו אותי מאחד לשני) וכרגע נראה שהמצב בעור שלי רק מחמיר ולא נרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה-מגע עם חומר רעיל ומסוכן - תגובה
ד``ר טמיר גפן11/09/2011הי!
מהסיפור שלך לא ניתן להבין מה היא האבחנה שנתנו הרופאים. ?
לגבי פיצוי מהמעסיק שאלה לפורום עורכי דין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)