כושר עבודה בהריון בגיל מתקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר עבודה בהריון בגיל מתקדם
    ניקיטה
    15/09/2011

האם רופא תעסוקתי יכול לקבוע שכושר העבודה שלי לא מאפשר לי לעבוד בחודש-חודשיים האחרונים להריון בגיל 42 ? אם כן - מאיזו מכסה יורדים לי ימים אלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כושר עבודה בהריון בגיל מתקדם - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    15/09/2011

בהריון הרופא שקובע האם יש בעיה זה רופא נשים . אם את לא שייכת ל"הריון בסיכון גבוה" לא יהיה כיסוי מהביטוח הלאומי. אבל לאור הגיל 0לא כל כך מתקדם) יכול להיות שכאשר זה יהיה רלוונטי רופא נשים כן יגדיר אותך כהריון בסיכון. היות וכעת את בחודש שלישי יש לך עוד 5 חודשים לחכות בבריאות מלאה, ואף אחד לא יכול להגיד מה יהיה בעוד חצי שנה וגם אף אחד לא יקבע היום שבעוד 5 חודשים תהי או לא מסוגלת לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר עבודה בהריון בגיל מתקדם - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    15/09/2011

הי!
    הכושר עבודה נקבע בהתאם לממצאים הרפואייים. במידה ומצב בריאותך תקין הרי אין מדובר באי כושר. במידה ומצב בריאותך לא מאפשר את המשך עבודתך על סמך קביעתו של הרופא לאי כושר רופא משפחה נותן ימי מחלה שיורדים מימי מחלה שלך. רק במקרים שמדובר בשמירת היריון לא מורידים מימי המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו