מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל נפשי במקום עבודהיעל22/09/2011
שלום רב,
אני עובדת במשרד ממשלתי מעל קרוב לשלושים שנה, ומזה כארבע שנים, אני מנהלת התכתבויות מול הנהלת המשרד הממשלתי, על קיפוח ואפליה שנעשה איתי בהגדרת תפקידי, במיוחד לאחר סידור ארגוני שהיה במחלקה בו אני עובדת. למעשה מאז שהתקבלתי לעבודה ועד היום, שזה קרוב ל-30 שנה, יש לי את אותו תואר תפקיד של מזכירה בדרג הנמוך ביותר בארגון זה. לעומת זאת יש בנות במעמד שלי, מבחינה מקצועית, ומבחינה השכלתית - שהן "זכו" בעבר לקבל תפקידים של מנהלות לשכה, במשרד ממשלתי זה, ומתח הדרגות שלהן הוא שתי דרגות מעלי, כאשר אנחנו עושות את אותה העבודה.
אני מנסה לדבר ומתכתבת, והיום היתה לי שיחה נוספת עם נציג של ההנהלה, והוא חזר שוב על אותם דברים, שליליים, שזה התפקיד שאני עושה כעת, וזה הדרגה שתהיה לי כעת, אלא אם כן אעלה על מכרז, ומי כמוכם יודעים שבשירות הציבורי לעלות על מכרז, זה מאוד קשה, מכרזים בד"כ יוצאים, כאשר בתפקידים מכהנים כבר עובדים בפועל.
אני מרגישה שזה פוגע לי כבר בבריאות, אני סובלת מזה מספר שנים מאקזמה קשה בשתי ידיי, אני לא ישנה טוב בלילות, חושבת כל הזמן על העוול ואי הצדק שנעשה איתי במקום עבודתי, אני מרגישה פיזית רע מכל זה, היום לאחר שיצאתי מהשיחה עם נציג ההנהלה הרגשתי כאבי בטן חזקים מאוד, שמלווים אותי כבר מספר שעות. שאלתי היא, האם אני יכולה ללכת לרופא תעסוקתי, ולהלין על הדברים הללו, שגורמים לי לפגיעה פיזית בבריאות. ובכלל מה התהליכים, כאשר פונים לרופא תעסוקתי? האם זה יכול לפגוע לי בתנאי עבודתי, האם זה יכול להציגני כבלתי כשירה לעבודה, או לחילופין, האם זה יכול לעזור לי? אודה מאוד על תשובות לשאלותיי. אני מרגישה חסרת אונים, ומיואשת מאוד, מכל ההתנהגות הזאת של הנהלת המשרד הממשלתי בו אני עובדת, כלפיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבל נפשי במקום עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/09/2011הי!
לא מדובר בבעיות בתחום רפואה תעסוקתית ואין אנו מטפלים בענייני קידום מקצועי.
שאלות אלו לועד העובדים או מסגרת אחרת שמטפלת בבעיות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבל נפשי במקום עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי22/09/2011יש היום תלונות מקובלות על הטרדה נפשית יש לפנות לעורך דין מומחה בדיני עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)