לאחר 90 יום מה קורה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר 90 יום מה קורה ?
    אפרת
    05/10/2011

שלום,
    בתאריך 25/07 נפלתי בדרך לעבודה ולאחר שבוע הוחלט לגבס אותי בטענה שקרעתי את גיד האכילס. לאחר חודשיים כמעט שהייתי עם הגבס נשלחתי לאולטרסאונד ונאמר כי גיד לי שגיד האכילס לא נפגע כלל, אלא קרעתי את גיד התאומים. {המחבר את גיד האכילס}
    בתאריך 25/10 אני יממש את 90 היום שלי בבית לאחר תקופה של כאבים חזקים ומגבלה פיזית בלתי ניתנת לתיאור.
    עדיין לא התחלתי פיזיוטרפיה והרגל שלי נראית במצב לא טוב.
    השאלה שלי היא : האם אני זכאית לראות רופא תעסוקתי ? כי האורטופד שלי אמר לי שאחרי 90 יום הוא לא יכול לעזור לי עוד.
    מהיכן משיגים הפניה לרופא תעסוקתי ? איך אדע להעריך את מצבי לאחר הורדת הגבס?
    אודה מאוד על עזרתכם, מאחר ואיני יודעת מה עליי לעשות בנושא.
    תודה מראש,
    נתלי אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר 90 יום מה קורה ?

הוספת תגובה

• לאחר 90 יום מה קורה ? - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/10/2011

אחרי 91 יום יש לפנות לוועדה רפואית של הביטוח הלאומי במידה ואת לא יכולה לחזור לעבודה אבל אם יש לך עבודה משרדית קרוב לוודאי את יכולה לחזור לעבודה. להתיעץ עם אורתופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר 90 יום מה קורה ? - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    05/10/2011

הפניה לרופא תעסוקתי מקבלים או דרך רופא מקצועי או דרך רופא מטפל. הרופא תעסוקתי אמור לקבוע את הכשירותך לעבודה. בסיום 91 ימי חופשת תאונה פונים לביטוח לאומי בשאלת נכות זמנית ובהמשך לנכות קבוע במידה ונותרה שכזו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו