רופא תעסוקה או ועדה רפואית לעובדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקה או ועדה רפואית לעובדי
    מלכנר דוד
    30/10/2011

מבקש תשובתכם ותודה מראש

1. רופא תעסוקה קבע שעלי לעבוד חצי יום וחצי יום ע"ח חופשת מחלה (לשנה)
    קבע שאני יכול לעבוד בתפקידי (ממונה על הבטיחות) היתי מקבל מידי חודש אישור חופשת מחלה מרופא המשפחה

2. המעביד התנגד ושלח אותי לועדה רפואית לעובדי מדינה (עובד עירייה 25 שנים)
    הועדה קבע 73% נכות לצמיתות ואי כושר לעבוד בכל תפקיד (כלומר עלי להפסיק לעבוד בכלל)

3. .המעביד לא מנחה אותי ולא סיכם איתי עד היום דבר . אני מבקש חופשת מחלה מרופא המשפחה אך איני יודע אם בעתיד אני ימשיך לקבל (עומדים לזכותי כ-450 ימים)

השאות שלי
    א. האם ועדה הרפואית לעובדי המדינה קובעת סופית
    ב. האם דווח הועדה מחייבת את רופא המשפחה להנפיק תעודת מחלה על בסיס החלטת הועדה ולא רק מפני שרופא המשפחה יודע את מצבי הלקוי .
    ג. האם ביטוח לאומי מכיר בהחלטות ועדה הרפואית (משרד הבריאות ) לעובדי המדינה

בתודה
    מלכנר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא תעסוקה או ועדה רפואית לעובדי - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    30/10/2011

שלום
    הוועדה קובעת אתה יכול לערער. זכותך להשתמש בכל ימי מחלה לפני הוצאה לגמלת נכות זה מקנה לך ותק. רופא המשפחה יכול להמשיך להנפיק תעודות אך עקרונית החלטת הוועדה שווה תעודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

מלכנר דוד
    30/10/2011

לא התיחסתם לשאלי
    האם ביטוח לאומי מכיר בהחלטות ועדה הרפואית (משרד הבריאות) לעובדי המדינה

בתודה
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    31/10/2011

אין קשר בין הוועדות . וועדה של משרד הבריאות דנה בהמשך שירותך . וועדה של ביטוח לאומי תקנה לך נכות . והן יכולות לקבוע אחוזי נכות שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה רפואית

ערן
    05/04/2015

אני עובד בשירות המדינה 17 שנה בשנתיים וחצי האחרונות קיצר רופא תעסוקתי את שעות העבודה ל 4 ביום נגמרו לי ימי המחלה וכעת אמי אמור ללכת לועדה רפואית של עובדי המדינה.האם מה שהועדה קובעת למשל 50 אחוזי נכות ועקב כך ירידה בשכר זה אומר שביטוח לאומי משלים את השכר שנפגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו