מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא תעסוקה או ועדה רפואית לעובדימלכנר דוד30/10/2011
מבקש תשובתכם ותודה מראש
1. רופא תעסוקה קבע שעלי לעבוד חצי יום וחצי יום ע"ח חופשת מחלה (לשנה)
קבע שאני יכול לעבוד בתפקידי (ממונה על הבטיחות) היתי מקבל מידי חודש אישור חופשת מחלה מרופא המשפחה
2. המעביד התנגד ושלח אותי לועדה רפואית לעובדי מדינה (עובד עירייה 25 שנים)
הועדה קבע 73% נכות לצמיתות ואי כושר לעבוד בכל תפקיד (כלומר עלי להפסיק לעבוד בכלל)
3. .המעביד לא מנחה אותי ולא סיכם איתי עד היום דבר . אני מבקש חופשת מחלה מרופא המשפחה אך איני יודע אם בעתיד אני ימשיך לקבל (עומדים לזכותי כ-450 ימים)
השאות שלי
א. האם ועדה הרפואית לעובדי המדינה קובעת סופית
ב. האם דווח הועדה מחייבת את רופא המשפחה להנפיק תעודת מחלה על בסיס החלטת הועדה ולא רק מפני שרופא המשפחה יודע את מצבי הלקוי .
ג. האם ביטוח לאומי מכיר בהחלטות ועדה הרפואית (משרד הבריאות ) לעובדי המדינה
בתודה
מלכנר דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקה או ועדה רפואית לעובדי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי30/10/2011שלום
הוועדה קובעת אתה יכול לערער. זכותך להשתמש בכל ימי מחלה לפני הוצאה לגמלת נכות זה מקנה לך ותק. רופא המשפחה יכול להמשיך להנפיק תעודות אך עקרונית החלטת הוועדה שווה תעודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
מלכנר דוד30/10/2011לא התיחסתם לשאלי
האם ביטוח לאומי מכיר בהחלטות ועדה הרפואית (משרד הבריאות) לעובדי המדינה
בתודה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי31/10/2011אין קשר בין הוועדות . וועדה של משרד הבריאות דנה בהמשך שירותך . וועדה של ביטוח לאומי תקנה לך נכות . והן יכולות לקבוע אחוזי נכות שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית
ערן05/04/2015אני עובד בשירות המדינה 17 שנה בשנתיים וחצי האחרונות קיצר רופא תעסוקתי את שעות העבודה ל 4 ביום נגמרו לי ימי המחלה וכעת אמי אמור ללכת לועדה רפואית של עובדי המדינה.האם מה שהועדה קובעת למשל 50 אחוזי נכות ועקב כך ירידה בשכר זה אומר שביטוח לאומי משלים את השכר שנפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)