מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה לרופא תעסוקתי בשל מחלת fshdתמי30/10/2011
שלום וברכה
אני אובחנתי כחולה fshd (אחד ממינים רבים של מחלת ניוון שרירים), הן מולקולרית והן קלינית. אני חולה במחלה כנראה כבר מגיל 16-15 וב 1996 אובחנה המחלה על ידיי נוירולוג.
אני עוסקת בייעוץ חינוכי בביה"ס. אני עובדת זה 16 שנה. כ 30 שעות שבועיות. בשנים האחרונות חלה החמרה במצבי, הן בשרירי הפנים, מה שלעיתים משפיע על מובנות הדיבור שלי, הן ביכולת בהרמת הידים ובעיקר בשנים האחרונות בהליכה. אני מאוד מתקשה ללכת. אני מאוד רוצה לעבוד אך חושבת על דרך בה ניתן להפחית אוליי שעות הוראה פרונטליות הדורשות מאמץ ואנרגיה, ואז משפיעות מאוד על תפקודי הפיזי. במקום עבודתי לא מודעים לבעייה הרפואית, הם חושבים שיש לי בעיות גב קשות. מה לדעתך עליי לעשות?
השאלה, האם הפחתת שעות בעצם באה על חשבון ימיי מחלה? האם ניתן למצוא פיתרון אחר? אוליי המלצה להפחתת עומס, אך לא להפחתת שעות? השאלה אם מבחינה חוקית מעסיק מחוייב להמלצה כזו?
לתשובתך אודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא תעסוקתי בשל מחלת fshd - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי30/10/2011הפחתת שעות זה על חשבון חופשת מחלה עד כמה ישי לך אבל יש לפנות בכל מקרה לרופא תעסוקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)