מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרה אחרי תאונת עבודהישראל16/11/2011
שלום אני אחרי 5 חודשים לאחר תאונה שהייתי בגינה 30 ימים בבית .התאונה הוכרה על ידי ביטוח לאומי כתאונת עבודה. מאז שחזרתי לעבודה החלו כאבים שנעשו נמצא כי יש לי גוף זר במקום הפגיעה. הגשתי בקשה למלל להכרה בנכות ,ועדיין לא זטמנתי לוועדה.
בוצע טיפול רפואי והגוף הזר הוצא
.שאלותיי?
האם מגגי לי נכות לאחר הסבל של מספר חודשים עד הטיפול להוצאת הגוף הזר?
תוך ימים מספר אחזור לעבודה.אולם הרופאה אמרה שעדיין יהיו כאבים.ונמשיך ברורים רפואים-איך ביטוח לאומי מתייחס לכך?
עבודתי משרדית,אין לי צורך במגבלות בעבודתי.
יש לי כיום נכות כללית מהעבר ,האם יתווספו אליה נכות קבועה -אם תיקבע?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה אחרי תאונת עבודה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי16/11/2011אם נעדרת מהעבודה רק חודש עדיין נשאר לך עוד חודשיים על חשבון התאונה. הסבל שהיה לא מקנה לך נכות רטרו אקטיבי אם עבדת. וועדה רפואית תקבע לך נכות על פי המגבלות הקיימות באופן זמני עד תום הבירור/ טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין
ישראל16/11/2011ולא משנה שעבדתי בחודשיים אלה?ימים אלה שמורים ?על כל מקרה?כי כבר כיום אני לא מקבל ת מחלה על תאונת עבודה .אלא מחלה רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה אחרי תאונת עבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן16/11/2011הי!
תקבל נכות זמנית בהתאם למצבך עד להוצאת גוף זר ובהמשך במידה ונותרה נכות יקבע נכות קבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)