החמרה אחרי תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרה אחרי תאונת עבודה
    ישראל
    16/11/2011

שלום אני אחרי 5 חודשים לאחר תאונה שהייתי בגינה 30 ימים בבית .התאונה הוכרה על ידי ביטוח לאומי כתאונת עבודה. מאז שחזרתי לעבודה החלו כאבים שנעשו נמצא כי יש לי גוף זר במקום הפגיעה. הגשתי בקשה למלל להכרה בנכות ,ועדיין לא זטמנתי לוועדה.
    בוצע טיפול רפואי והגוף הזר הוצא
    .שאלותיי?
    האם מגגי לי נכות לאחר הסבל של מספר חודשים עד הטיפול להוצאת הגוף הזר?
    תוך ימים מספר אחזור לעבודה.אולם הרופאה אמרה שעדיין יהיו כאבים.ונמשיך ברורים רפואים-איך ביטוח לאומי מתייחס לכך?
    עבודתי משרדית,אין לי צורך במגבלות בעבודתי.
    יש לי כיום נכות כללית מהעבר ,האם יתווספו אליה נכות קבועה -אם תיקבע?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרה אחרי תאונת עבודה

הוספת תגובה

• החמרה אחרי תאונת עבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    16/11/2011

אם נעדרת מהעבודה רק חודש עדיין נשאר לך עוד חודשיים על חשבון התאונה. הסבל שהיה לא מקנה לך נכות רטרו אקטיבי אם עבדת. וועדה רפואית תקבע לך נכות על פי המגבלות הקיימות באופן זמני עד תום הבירור/ טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבין

ישראל
    16/11/2011

ולא משנה שעבדתי בחודשיים אלה?ימים אלה שמורים ?על כל מקרה?כי כבר כיום אני לא מקבל ת מחלה על תאונת עבודה .אלא מחלה רגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה אחרי תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    16/11/2011

הי!
    תקבל נכות זמנית בהתאם למצבך עד להוצאת גוף זר ובהמשך במידה ונותרה נכות יקבע נכות קבוע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו