סיוע לועדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוע לועדה
    ישיי
    24/11/2011

.אני עומד להגיע לועדה רפואית בגין תאונת עבודה מחודש יולי ,שבגינה הייתי בחופש מחלה חודש בבית,ותאונה זו הוכרה על ידי המ"לל-כרגע יש לי בעיות נוספות בגין התאונה ,שעברתי ניתוח ברגל להוצאת גוף זר
    .מהעבר ,בגין מחלות קודמות יש לי % 36 אחוז נכות כללית מהמ"לל. איני מקבל כיום שום קצבה כי אני עובד במשרה מלאה שאלותיי:
    איך להגיע לוועדה?האם להגיע עם עו"ד?
    איך להתנהג בועדה כזו.זו ועדה רגילה -אכזרית כמו שאנו מכירים?
    אם יקבעו לי אחוזי נכות קבועים איך הם מוספים לכל הנכות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוע לועדה

הוספת תגובה

• סיוע לועדה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    24/11/2011

זו וועדה רגילה (אתה תבחר אם אכזרית או לא) אבל זה שונה מה 36% נכות שלך כי זה וועדה של תאונת עבודה זה מערכת מקבילה אך שונה והנכות שתקבל שם לא מתווספת לנכות כללית נשאר בנפרד . לגבי עו"ד זה החלטה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוע לועדה - תגובה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    24/11/2011

הי!
    בנוסף לתשובתו של ד"ר לוי ברצוני להוסיף שלפני שתעמוד מול הועדה תוכל לקבל חוות דעת רופא מטעמך ולהגיעה לועדה עם החוות דעת זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו