כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    אורלי
    28/11/2011

אני עובדת כפקידה בבית משפט,משרה מלאה בשעות הערב לבד
    תפקיד זה כולל גם הרמת תיקים.
    בצילום שנעשה לי הודגמה ספינה ביפידה של S1 עם ספונדילוזיס
    בבדיקת CT עמו"ש לציין הצרות המרווח בדיסקלי LS-S1 ספונדילוזיס דו"צ ב L5 וספונדילוליסטזיס דרגה 1 L5-S1 ספינה בפידה אוקולטה ב S1,קשרי שמורל קטנים בחלק מגופי החוליות.
    טיפול בדיקור וכמו כן פיזיוטרפיה עזרו בהתחלה וכעת זה לא עוזר לי ואף ישנה החמרה בכאבים,אני לא יכולה לעמוד יותר מידי או ללכת יותר מידי כי לאחר כמה זמן אני נתקפת בכאבים חזקים וישנה תחושה שמישהו "קודח" לי בגב.
    עוד שבועיים יש לי תור לרופא תעסוקתי ושאלתי היא האם הרופא יכול להמליץ על הפחתת שעות העבודה או במקביל העברה לתפקיד שאינו דורש הרמת תיקים.?
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    28/11/2011

רק לאחר בדיקה כל ההבטים התעסוקתיים הרופא תעסוקתי יוכל לתת תשובה.
    ללא בדיקה פיזיקאלית הרי לא ניתן לתת תשובה מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    29/11/2011

בנוסף לתשובה של דר' גפן אני מוסיף כי הרמת תיקים אינו נחשב כעבודה פיזית אף אחד לא קבע שיש צורך להרים מספר תיקים בפעם אחת ובטוח יש אפשרות לבקש עזרה עם עגלה וכדומה.אבל קודם כל בדיקה של ך ושל הממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

אורלי
    02/12/2011

אני גם עובדת בבית משפט ויודעת מה זה כשיש כמה שופטים שלכל שופט יש בערך 20 דיונים ביום וכל תיק הןא די כבד ועושים את זה לאורך שנים זה פיזי
    יש עגלה,התיק לא "קופץ" לעגלה צריך מישהו שיקח את התיקים מהאולם לעגלה והתיקים בנוסף לעגלה זה ממש מעמסה על הגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו