מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קביעה של רופא תעסוקהשרה18/12/2011
אני חולה בפיברומיאלגיה ותשישות כרונית כ 10 שנים
ומטופלת עי ידי רופא פסיכיאטרי ורופא ראומטולוג
לאחרונה מצבי החמיר מאוד ורופא מומחה ראומטולוג שפניתי אליו קבע לי 50 אחוז נכות ואי כושר עבודה
בבואי לרופא תעסוקה הוא לא היתרשם והתיחס במיוחד למיכתבו של הרופא המומחה וביקש לשלוח לבדיקה קוגנטיבית
הבדיקה העלתה כי יש לי ליקויים חמורים בתפקוד ובזכרון
ואף על פי כן אינו רוצה רופא התעסוקה לשחרר אותי מהעבודה
אני בת 60.5 ויש לי חופשת מחלה מצתברת של כשנה
מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את קביעתו של הרופא
שאני מאוד מרגישה רע ואינני מסוגלת כבר קום מהמיטה שלא לדבר על לצאת לעבודה
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעה של רופא תעסוקה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/12/2011לא ברור באיזה עבודה את עובדת ובאיזה היקף משרה. אם עומד לרשותך שנה וחצי חופש מחלה נראה לי כי אין לך כל בעיה עד ליציאה לפנסיה. הייתי מציע לך לקבוע עם רופא תעסוקתי באופן פרטי ואז שתי אופציות . קביעתו מספקת מקום העבודה , אופציה שניה את חוזרת לרופא תעסוקתי שלא התרשם עם חוות הדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת רופא תעסוקה
שרה18/12/2011תודה ד"ר על המענה המהיר
אני עובדת כמזכירה רפואית ולאחרונה העבירו אותי לעבודה קלה יותר שבכול זאת קשה לי איתה למרות שהיא קלה בעבודה זאת אני עובדת במודיעין ועונה על שאלות אנשים
היקף משרתי הוא 75% והרופא איפשר לי לעבוד יום אחד פחות בשבוע כדי להקל עלי כך שכעת אני ב 50 % משרה
שאלתי היא האם פניה לרופא תעסוקה פרטי לחוות דעת שניה מקובלת ותקבל על ידיי המעסיק
כיוון שרופא התעסוקה אמר ל כבר שאין לי מה לחזור אליוו יותר
בברכה ובתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת רופא תעסוקה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי18/12/2011יש מעבידים שעומדים על כך שזה יהיה רופא תעסוקתי של קופת החולים אבל אם יש לך בעיה אמיתית וקביעה רצינית של רופא תעסוקתי פרטי למעביד אין כילים לשנות החלטה רפואית אלה במידה והוא לא מקבל אותה לבקש הערכה ע"י רופא אחר.
את גם יכולה לגשת לוועדה רפואית של קרן הפנסיה ולקבל אחוזי נכות זמניים או אי כושר עבודה (לפי המצב ותיאור העבודה).. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת רופא תעסוקה - תגובה
ד``ר טמיר גפן18/12/2011הי1
קיבלת מענה מד"ר לוי אין לי מה להוסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)