דיכאון ועבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ועבודה
    צחי
    05/02/2012

שלום
    אבי סובל מדיכאון כבר מעל 20 שנה , אבי הוא אדם עובד אך ללא תפוקה מלאה...
    אבי לעולם לא תבע את ביטוח לאומי או גוף כלשהו .
    שאלתי היא: האם בכלל מגיעים לו פיצויים על מצבו?
    מעסיקו לאחרונה דורש ממנו שיפנה לרופא תעשייתי (הוא אמור לצאת בעוד שנה לפנסיה) השאלה היא מהו רופא תעשייתי ומה הוא יכול לעזור??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון ועבודה

הוספת תגובה

• דיכאון ועבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    05/02/2012

שלום רב!
    לגבי פיצוי לא ברור עבור מה מגיעים לו פיצויים. ולגבי רופא תעסוקתי גם כן לא ברור מדוע מופנה לרופא. יש לברר אצל מעסיק לגבי סיבת הפנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ממה?

יעלה
    06/02/2012

לא הבנתי אם הדיכאון קשור לעבודה או לא.
    בכל מקרה כל עוד יש קשר ישיר בין הדיכאון שנגרם עקב משהו ספציפי שקרה בעבודה או אפילו לא ספציפי יכול להיות שיש פה "קייס", אני הגשתי בזמנו תביעה באמצעות עו"ד סיגל רייך כשבזמן מעעבר למשרד החדש בעבודה שלי נפל עלי ארגז על הרגל. הגשתי תביעה ואף קיבלתי פיצויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ממה? - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/02/2012

הי!
    קשר סיבתי יש להוכיח קודם. לא ברור מה הקייס ומה השאלה לרופא? מה הקשר בין נפילת ארגז על הרגל ודיכאון אצל אביך?
    הסוגיה לא ברורה לי. אולי תתקשרי בטלפון בכדי תוכלי להסביר במה מדובר.
    ד"ר גפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו