מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחליל23/02/2012
אני שנה אחרי ניתןח בצוואר מאז הניתוח לא הצלחתי לחזור לתיפקוד אני אח בבית חולים,5.2011 הניתוח לאחר הניתוח כלום לא השתנה מבחינת הכאבים נימול להיפך התחילו כאבים בכתפיים וקושי למצוא תנוחה לישון הנוירוכירורג המנתח הפנה אותי לMRI חוזר שכן עשיתי לציין שיש לי בעיות ב C3-C4' C4-C5 C6-C7 המנתח אחרי הבדיקה המליץ על נגד כאבים ,אך הבעיה לא נפתרה ולאחר שמבחינתו פתר את הבעיה של C6-C7 אין לו פתרון כירורגי פניתי לאורטופד ע"ש שהמלחץ על ניתוח במקום אחר שלדעתו כאן הלחץ על חוט השידרה כל המצב הזה הכניס אותי למצב דיכאוני חריף MAJOR DEPRESSION הוחל טיפול אך לא עזר הבעיה היא שהרופאה תעסוקתית נתנה לי אישורים עד ינואר 2012 וכשניגשתי בפעם האחרונה הכל השתנה לא היתה מוכנה לשמוע אותי ולא התייחסה למסמכים ואמרה שהרופא מטפל יתן לך חופש והתברר לי שהנהלת הסיעוד לוחצת עליה
היום אני מועמד לניתוח חוזר ,במצב דיכאוני שלא יוצא מהבית מלפני חודש נטשתי את משפחתי והופניתי לאחד מבתי החולים הפסיכיאטרים לטיפול ומעקב אינני מסוגל לדבר עם אף אחד מה שנשאר לי זה לכתוב שאלתי אם אני מסביר לרופאה תעסוקתית שאינני מסוגל לצאת מהבית קשה לי ויש לי התפרצויות בכי וריגוש יתר כל דבר גורם לי לבכות והיא לא התייחסה למכתבי ושוב נתנה לי תור אצלה אני לא מסוגל לצאת אני לא מסוגל לדבר ,אני מבוהל מללכת אליה שוב היא פשוט גרמה לי להרגיש מושפל בצורה נוראית אנא עזרו לי מה עלי לעשות האם לכתוב מכתב למנהל המרפאה זה יעזור מה לגבי רופא תעסוקתי פרטי שאין לו ניגוד אינטרסים עם המעסיק (אותה קופה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר טמיר גפן23/02/2012הי!
תפנה למנהל מרפאה או מנהל שירות בקופה.
מעבר לכך במידה ומצבך הנפשי כל כך חמור הרי אתה זכאי לחופשת מחלה מפסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)