מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על אובדן כושר עבודה מרופאאלי14/04/2012
בעבר רופא תעסוקתי של קופת חולים טען שאת חוות דעתו הוא מפנה רק למקום עבודתי
והוא אינו בודק וכותב חוות דעת לחברת ביטוח למרות בקשתי והסברי ליש לי ביטוח אובדן כושר עבודה בחברת ביטוח ואני צריך חוות דעת לחברת הביטוח.
מקריאה בפורומים העוסקים בנושא הבינותי כי עדיף להביא חוות דעת על אובדן כושר לחברת ביטוח מרופא תעסוקתי של קופת חולים.
מה קורה במקרה ואני מובטל ומקבל דמי אבטלה ומה קורה במצב בו סיימתי את תקופת האבטלה שלי ,איני עובד ומבקש לקבל מכתב -חוות דעת על אובדן כושר עבודה כללי
לכל עבודה מרופא תעסוקתי של קופת חולים עבור חברת הביטוח?
אנא הבהירו לי האם אני צריך לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי למרות ההמלצה להביא
חוות דעת מרופא של קופת חולים? מדוע קופות החולים מסרבות לתת לי חוות דעת המיועדת לי ואני אפנה אותה לכל גורם אשר אני מוצא לנכון או צריך להפנות אותו אליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קיבלתי תשובה על פנייתי
רזי16/04/2012בעניין חןת דעת של רופא תעסוקתי של קופ"ח לחברת ביטוח ולמקום עבודה ומה קורה כאשר
מבקשים חוות דעת לחברת ביטוח כשהמבוטח מבקש להגיש תביעה לתלום עבור אובדן כושר עבודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה על פנייתי - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי16/04/2012סליחה עניתי אתמול אבל כנראה לא קבלת.
אין לך ברירה היות ואתה לא עובד אינך זכאי לבדיקה בקופת חולים כך שבכל מקרה לא כותבים חוות דעת במסגרת קופות החולים. אתה צריך לפנות לרופא תעסוקתי באופן פרטי ולשלם עבור חוות הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחו"ד ר. תעסוקתי למקבל אבטלה
אלי17/04/2012תודות על תשובתך, בהבהרה לפנייתי , כרגע אני מובטל ומקבל קצבת אבטלה האם רופא תעסוקתי מפנה את חוות דעתו ללשכת התעסוקה והביטוח הלאומי במקרה הזה?
מה קורה אם אני זקוק לחוות דעת גם לביטוח פרטי של אובדן כושר עבודה , מה שהבינותי
שעדיף להציג לחברת ביטוח אישור אי כושר מרופא תעסוקתי של קופת חולים והאם עצם קבלת דמי אבטלה ורישום בלשכת התעסוקה מקנה לי זכות זו, האם האישור מרופא תעסוקתי של קופת חולים יכול להיות מופנה רק למעסיק או האם ניתן להוציא אישור כללי לפונה למרפאה תעסוקתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחו"ד ר. תעסוקתי למקבל אבטלה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי17/04/2012שוב היות ואינך עובד אינך זכאי לבדיקה בקופ"ח ואתה חייב לפנות באופן פרטי או לחכות וועדות של הביטוח הלאומי. מכל מקרה בקופ"ח לא תקבל שום חוות דעת אלה רק מכתב או למעסיק או לביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על אובדן כושר עבודה מרופא - תגובה
ד``ר טמיר גפן17/04/2012קופות חולים לא נותנות חוות דעת לאנשים שאין להם מקום עבודה - מובטלים וגם לא נותנות חוות דעת עבור לשכות תעסוקה. לכן יש לפנות לרופא פרטי או גם יש אפשרות לבקש מחברת ביטוח להפנותה לבדיקה לרופא מטעמה (גם כן אפשרות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)