מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועדה רפואיתאודי03/05/2012
שלום וברכה
בן 34 לאחר ניתוח הוצאת גידול משלפוחית השתן -תשובה היסטולוגית פפילומה
לאחר הניתוח בשיחה עם הרופא אורולוג מנתח - מכוון שאין היסטוריה משפחתית
לא עשנתי בעבר ולא מעשן - לדבריו הסברה היא חשיפה לחומרים במסגרת עבודתי
אני מנהל תחנת דלק שבה אין מערכת STEGE 2
גם בבדיקה של אורולוג בקופה - נאמר לי שזה האפשרות להופעת הגידול
רופא המשפחה הפנה אותי לרופא תעסוקתי - והרופא התעסוקתי בדק את הניירת וזימן אותי לועדה רפואית עם 3 רופאים
לשם מה נדרש ועדה רפואית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי03/05/2012היות והדברים לא שחור לבן ועל מנת שתקבל התיחסות טובה יותר הרופא בקש עוד שני מומחים לעזור לקבל החלטה לגבי אפשרות של קשר סיבתי.
למען הסדר הטוב תחנות דלק וחומרים הנמצאים שם לא מוכרים כגורמים לגידול בדרכי השתן הממיסים שעושים זאת מאוד ספציפים ולא נוכחים בדלק.
שיהיה לך בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מקצוע
עו"ד אלי מלכה26/06/2012שלום לך,
לפי פנייתך הכוונה היא לבחינה של מחלת מקצוע ולצורך הכרה בך כנפגע עבודה ישנו צורך בהוכחת קשר סיבתי לחשיפה לחומרים במקום עבודתך לבין הנזק/מחלה שממנה אתה סובל.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואסביר לך את התהליך ( הלא פשוט ) של הגשת תביעה לביטוח לאומי ומימוש זכויותיך בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית - תגובה
ד``ר טמיר גפן27/06/2012שלום רב!
אני חושב שכבר כתבתי לגבי סוגיה של סרטן תעסוקתי. כידוע סרטן תעסוקתי מתפתח לאחר שנות חשיפה רבות לכן במידה ומדובר בחשיפה פחות מ - 10 שנים כמינימום לכמעט רוב סוגי הסרטן לא ניתן לדון על קשר סיבתי.
כמו כן כידוע סוגי חומר מסוימים גורמים לסוגי סרטן ספציפיים לרוב לכן יש לבדוק היטב בין סוג החומר וסוג הגידול ומיקומו לפני שתבזבז כספים על הליכים אלה ואחרים.
בריאות שלמה. !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)