מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה לחומרים כימיים בהריוןליבי14/05/2012
שלום, במקצועי אני לבורנטית ועובדת במעבדה עם חומרים כימיים שונים. כשהייתי בהריון ביקשתי להשמר ולא להחשף לחומרים מסוכנים אך האחראים במעבדה לא עשו בירור מקצועי ומעמיק בנושא ובנוסף טענו כי "אין במעבדה חומרים מסוכנים לנשים בהריון". לאחר התעקשות שלי הרחיקו אותי ממספר חומרים אך עדיין הייתי חשופה. לאחר שילדתי את בני (כיום בן 5 חודשים) נאמר לי כי לו 2 אשכים טמירים והוא יזדקק לניתוח ויש סיכוי גדול שפוריותו תפגע!!!. בעיה זו נובעת מכך שהאשכים שנוצרו בבטן העובר לא ירדו לשק במהלך ההריון. כיום לא יודעים להגיד מהי הסיבה בדיוק אך אחת הסיבות היא חשיפה לחומרים כימיים. אני מקשרת את זה לתקופת ההריון שבה נחשפתי ולא נעשו מאמצים להרחיק אותי.
איך אפשר להוכיח ולחזק את הקשר בין החשיפה לחומרים למום של בני?
האם יש עילה לתביעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לחומרים כימיים בהריון - תגובה
ד``ר טמיר גפן14/05/2012שלום רב!
לעניין עילה לתביעה הרי מדובר בסוגיה שיש לפנו בעניינה לפורום עו"ד. לגבי קשר בין הבעיה הרפואית של הבנך לחשיפה לחומרים בעבודה הרי יש לבדוק לאלו חומרים הייתה חשיפה ובאלו רמות חשיפה מדובר. ובהמשך יש לבדוק כל חומר וחומר ואת היכולת שלו לגרום לבעיות מסוג שאצל בנך.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לחומרים כימיים בהריון - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי14/05/2012במעבדות החשיפות מרובות אך בדרך כלל אפסיות. כפי שכתב דר גפן חסרים פכים מרובים לשאלתך למשל הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)