אישור רופא תעסוקתי לעבודה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור רופא תעסוקתי לעבודה חדשה
    g.g
    19/05/2012

מידי שנה אני הולך לביקורת אצל רופא תעסוקתי מטעם קופ"ח על מנת לקבל אישור עם המיגבלות שלי (על תאונה שעשיתי) למקום העבודה. לפני כחודש החלפתי מקום עבודה לתפקיד נהג משאית+ מפעיל מנוף ובשביל לקבל הכשרה של מפעיל מנוף חובה להיבדק אצל רופא תעסוקתי וכך עשיתי, רק שהפעם ניגשתי לרופא תעסוקתי פרטי מורשה וקיבלתי אישור לכך לאחר בדיקה ונימצאתי כשיר שהרי מפעיל מנוף זוהי לא עבודה פיזית הדורשת מאמץ מיוחד. השאלה שלי, האם עליי להגיש למקום העבודה את האישור של הרופא תעסוקתי פרטי על עבודת המנוף? או שרק האישור של רופא התעסוקתי מטעם קופ"ח תופס ואישור שכזה יש לי רק לגבי התפקיד הקודם בו עבדתי ועליי בעצם לגשת לשנות אותו למקום העבודה החדש?
    אודה לתשובה מהירה כי במקום החדש מסרבים להעסיק אותי עד שלא אנפיק אישור מתאים של רופא תעסוקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישור רופא תעסוקתי לעבודה חדשה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/05/2012

שלום רב!
    בתור מפעיל מנוף אתה זקוק לפנקס בריאות אותו אתה מעביר למשרד התמ"ת על על סמך אישור זה מקבל רישיון להפעלת מנוף.
    אין לי ברור איזה סוג אישור קיבלת מהרופא ולאיזה סוג מנוף. במידה והופנת ע,י מעסיק לבדיקה בתור מנופאי הרי שלא ביקשו ממך אישור לגבי מגבלות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר במנוף לטעינה עצמית

g.g
    19/05/2012

מנוף על משאית.
    ברור שלרשיון מנוף שכזה צריך אישור כשירות של רופא תעסוקתי וכך עשיתי, ניגשתי לרופא תעסוקתי מורשה כמובן ופרטי שבדק אותי וקבע כי אני כשיר לעבוד כעגורנאי טעינה עצמית. עם אישור זה הוסמכתי וקיבלתי רשיון להפעלת מנוף. מה שמעניין אותי לגבי מקום העבודה החדש אם הם יכולים להיסתמך על אישור זה מעבר לכך שגם לקחו ממני העתק של תעודת ההסמכה? או שעליי עכשיו לגשת לרופא תעסוקתי של קופ"ח שגם הוא יייבדוק אותי וייתן את הכשירות מבחינתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר במנוף לטעינה עצמית - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    19/05/2012

לא הבנתי דבר.
    במידה ומעסיק שלך מסתפק באישור מה אתה עוד צריך?
    אתה רוצה לפנות עוד לרופא קופת חולים? מה הבעיה? תפנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער על אי ההבנה של המודעה

מ.ו
    21/05/2012

ככל הניראה לא הסברתי את עצמי מספיק נכון ויצא מזה סלט לא קטן. מתנצל. בכל מיקרה ביררתי את העניין טלפונית ופתחתי שאלה חדשה בעניין. אודה להיתייחסות ומיתנצל שוב על אי ההבנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו