ת עבודה החמרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ת עבודה החמרה
    ישיי
    14/06/2012

שלום,בעקבות ת עבודה אני מוכר בנכות זמנית של 15% .בתקופה זו חלה החמרה במצבי הנפשי ובעיקר בנושא החקדה מפיטורין עקב מצבי.פסיכיאטר מקופת חולים איבחן מספר בעיות נתן טיפול תרופתי,והפנה את המכתב למל"ל. האם במלל יזמינו אותי לבדיקה?ולפני תום הנכות הזמנית?מצבי הוא בכך שאני מקבל גם טיפול תרופתי.האם מספיקה חוות הדעת של הפסיכיאטר של קופת חולים או צריך חוות דעת מפסיכיאטר?איך בעצם ההייחסות במלל לבעיה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ת עבודה החמרה

הוספת תגובה

• ת עבודה החמרה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    14/06/2012

היי!
    בדרך כלל בסיום נכות זמנית מקובל להזמין מבוטח לבדיקה לקביעת נכות קבועה או להמשיך את נכות הזמנית. הועדה בדרך כלל מתייחסת למכלול הבעיות שנותרו בעקבות התאונה.
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוזמנתי על ידי המלל

ישיי
    01/07/2012

לבדיקה של פסיכאטר ונכתב במכתב שתוצאות הבדיקה יועברו להחלטה של הועדה שתתכנס לצורך קביעת נכות צמיתה.האם מספיק להביא לבדיקה של הפסכיאטר חוות של פסיאטר שאני מטופל על ידו בקופה?או צריך חוות דעת גםשל מומחה שכרוכה בתשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוזמנתי על ידי המלל - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    01/07/2012

התשובה די מורכבת ולא ניתן לתת תשובה בלי להכיר את הפרטים של האבחנות והממצאים. כמו כן אין אנו יודעים מה כתב הפסיכיאטר בקופה והאים המכתבו משקף את המצב כולו. כמו כן בדרך כלל רופא קופת חולים לא עוסק בהערכת אחוזי נכות לאומת זאת רופא פרטי כך עוסק בכך.
    אין תשובה חד משמעית לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוזמנתי על ידי המלל - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    02/07/2012

בשלב זה הייתי מסתפק במכתבו של רופא קופת החולים במידה וזה לא יניב תוצאות תמיד אפשר לערער ואז לפנות לקבלת חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו