מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לרופא תעסוקתי לקופת החוליםדינה17/07/2012
אני מובטלת ונאמר לי שאין לי זכאות לרופא תעסוקתי לצורך קביעת נכות תעסוקתית למקום עבודה חדש
במקום הקודם נקבע לי 50 אחוז לפני מעל לשנה
אם אני מתחילה לעבוד במקום חדש האם מגיע לי מיום התחלת העבודה רופא תעסוקתי או ש כמו בבטוח לאומי צריך ותק בעבודה של חודש או חודשים או שלושה כדי להיות זכאי לבקור ומכתב של הרופא התעסוקתי של קופת החולים למקום החדש
האם אני צריכה להציג אשור ממקום העבודה על התחלת עבודה או מביטוח לאומי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לרופא תעסוקתי לקופת החולים - תגובה
ד``ר טמיר גפן17/07/2012שלום רב!
לא ברור לשם מה את זקוקה לרופא תעסוקתי במידה ואת רק עכשיו מתחילה עבודה חדשה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דינה17/07/2012המעביד מבקש עבודה בשעות נוספות מעבר ל8 ש ביום אני צריכה אישור למעביד שיש לי מגבלה של שעות העבודה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך - תגובה
ד``ר טמיר גפן17/07/2012לדעתי כבר מראש לא כדי ללכת לעבודה שלא מתאימה לך. תחפשי עבודה שאין צורך בשעות נוספות. או כאשר את מתקבלת לעבודה דווחי למעסיק שאין את מוכנה לעבוד שעות נוספות. זה נראה לי קל יותר מאשר להתחיל לעבוד ולמחרת לרוץ לרופא תעסוקתי לקבלת אישור על מגבלות עבודה מעל ל 8 שעות עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ב
דינה19/07/2012עדין לא קיבלתי תשובה לשאלתי מהי נקודת הזמן מתחילת העבודה שיש זכאות לרופא תעסוקתי מקופת החולים
עבודה בשעות נוספות לא צריכה לפסול עבורי מקומות עבודה טובים מעסיקים רבים ובמיוחד ציבוריים מותריםעל זכות זאת אם מאושר עי רופא תעסוקתי זה ענין פורמלי שהם צריכים כבר היה מקום כזה שהבוס אמר שהוא צריך מכתב מראש ואז יקבל אותי לעבודה מה אני צריכה לעשות ומה זכויותי במקרה כזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ב - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/07/2012בדרך כלל במקרה והמעסיק מעוניין לקבל אישור מרופא תעסוקתי הוא מפנה את העובד ומועמד לעבודה לרופא תעסוקתי לבדיקות קבלה לעבודה. רופא תעסוקתי מציין במכתב התשובה את מגבלות של העובד החדש במידה ומתרשם שיש שכאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)